Zwierzęta forumowiczów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cyrkonia
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.10
    • 1936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
    No, nie...
    Nasze nawet w Wigilię nie chciały z nami rozmawiać...
    Rozumiem, że w kocim słowniku nie istnieje słowo "dziękuję", ale skoro i zażaleń zabrakło - to chyba nie jest źle
    Moje białe draństwo drze się non stop i za każdym razem oznacza to pewnie "DAWAJ JEŚĆ!!!" Takiego żarłoka to ja jeszcze nigdy nie miałam w domu.... a nadal drań chudy jest ......... on ciągle biega....... ma niekończące się pokłady energii. Zazwyczaj zaczyna około 4:30-5:00 i kończy bieganie około 23:00. Zastanawiałam się nawet ostatnio czy ten kot nie ma przypadkiem gdzieś jakiegoś wyłącznika...
    www.stat-gra.pl

Comment

• Cyrkonia
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.10
      • 1936

chwila odpoczynku między gonitwami ...
      Attached Files
      www.stat-gra.pl

Comment

• Cyrkonia
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2001.10
        • 1936

czasami nawet nieźle Bregulec się prezentuje..
        Attached Files
        www.stat-gra.pl

Comment

• Cyrkonia
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2001.10
          • 1936

śpiąca Aza ...
          Attached Files
          www.stat-gra.pl

Comment

• Cyrkonia
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.10
            • 1936

przytulanka...
            Attached Files
            www.stat-gra.pl

Comment

• Małażonka
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.03
              • 4602

Dzisiejszej nocy zostałam podstępnie zaatakowana przez nie do końca znanego sprawcę
              Tak wyglądam po ataku:
              Attached Files

Comment

• Małażonka
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2003.03
                • 4602

A tak wygląda domniemany sprawca ataku:
                Attached Files

Comment

• Maggyk
                  Szara Adminiscjencja
                  🍼
                  • 2004.05
                  • 5617

Oryginalny makijaż sylwestrowy
                  Te wasze koty. Na samo wspomnienie nocy z Elzą mam dreszcze.
                  Ps. Poznaję ją. Gdzie mam złożyć donos?
                  Last edited by Maggyk; 2005-12-30, 18:02.
                  Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                  Piwo domowe -
                  Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                  PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• peter007
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.06
                    • 2820

Zawsze wiedziałem, że koty są wredne
                    Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• Małażonka
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.03
                      • 4602

Zaraz tam wredne - pomysłowe!

Swoją drogą, Elzunia była bardziej przerażona ode mnie: niedość, że spadła z mojej głowy, to jeszcze pani wrzasnęła, zerwała się i poleciała biegusiem do łazienki trzymając się za policzek....

A odtworzenie działań sprawcy wygląda następująco:
                      Nad łóżkiem znajdują się półki normalnie niedostępne dla kota. Jest jednak na to metoda. Należy wejść na panią, stanąć na tylnych łapkach, wyciągnąć całe ciało i przednimi łapkami można dosięgnąć owej półki. Można sobie wtedy niuchać, oglądać i takie tam. Gdy w tym czasie pani grzecznie śpi - nie ma problemu, gorzej gdy pani wpadnie na pomysł wiercenia się przez sen. Wtedy bowiem kot może stracić równowagę i zsunąć się po twarzy pozostawiając po sobie czerwoną pamiątkę

Comment

• kot_z_cheshire
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2005.11
                        • 2201

Relacja po spotkaniu ze zwierzakami w czasie Świąt:
                        -Kala (pies) ma horrory w nocy: zostałam z łóżka wykopana...podeptana i zaskomlana...Bo jej się cos złego śniło. Przed kolejna wspólną nocą ja się naogladąm relacji z obrad sejmu i zobaczymy kto kogo.
                        - Fredzia (kot)...jest normalna inaczej:
                        -znalazła w wigilię mysz....(gdzie, pytam się, w te sniegi myszy harcują???): zamierzam ja oddać do policji jako kota śledczego
                        - zalicza każdą kałużę napotkaną po drodze: nie przez przypadek, tylko specjalnie i z rozmysłem....Dziwne, prawda?
                        - przechodzi okres buntu nastoletniego: nie da sie z nią wytrzymać...Nie chce chodzić spać: hasa po nocy, szaleje i w ramach odurzania wypija wodę z kibla i z wirówki....
                        To na tyle...Wspomnienia jeszcze sprawiają, że mam drezscze....
                        Młode koty mają adhd, niestety.
                        Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
                        Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
                        Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• Cyrkonia
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2001.10
                          • 1936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
                          Zaraz tam wredne - pomysłowe!

Swoją drogą, Elzunia była bardziej przerażona ode mnie: niedość, że spadła z mojej głowy, to jeszcze pani wrzasnęła, zerwała się i poleciała biegusiem do łazienki trzymając się za policzek....

A odtworzenie działań sprawcy wygląda następująco:
                          Nad łóżkiem znajdują się półki normalnie niedostępne dla kota. Jest jednak na to metoda. Należy wejść na panią, stanąć na tylnych łapkach, wyciągnąć całe ciało i przednimi łapkami można dosięgnąć owej półki. Można sobie wtedy niuchać, oglądać i takie tam. Gdy w tym czasie pani grzecznie śpi - nie ma problemu, gorzej gdy pani wpadnie na pomysł wiercenia się przez sen. Wtedy bowiem kot może stracić równowagę i zsunąć się po twarzy pozostawiając po sobie czerwoną pamiątkę
                          Podobne ślady zostawia kociak któremy nagle spodoba się kolczyk

Małażonka ........ trochę potrwa zanim ślad zniknie ........ też to przerabiałam
                          www.stat-gra.pl

Comment

• Pogoniarz
                            † 1971-2015 Piwosz w Raju
                            • 2003.02
                            • 7971

Nasze diable z uporem maniaka ,nie daje nam spać.Siądzie sobie(najczęściej na Wescie) i łapką sprawdza czy przypadkiem śpi.Potem poliże troszkę tu i ówdzie ,wrzuci w międzyczasie mruczenie i jak to nie pomoże delikatnie podgryzie.Potem pojeździ sobie na kapciu,lub pobawi się świetną szeleszczącą zabaweczką(reklamówka jenorazowa z Geanta).Świetnie przy tej zabawie podskakuje,biega pod kątem mając ogon w pozycji bojowej,do tego skuli uszka i atakuje ostro.Ma też nową zabawę-podskakuje do lustra i atakuje kocię z drugiej strony(zielona mordka).Oczywiście wiesza się na upranych rzeczach,już częściowo rozebrała choinkę,lubi pisać posty itp.itd.Robi przy tych kocich psotach takie szneki,że idzie paść ze śmiechu.
                            Myślimy dla niej o miejscu odosobnienia na noc (zielona mordka).Nazywamy to karcerem ,a jest to łazienka-jedyne pomieszczenie gdzie prawdopodobnie narobi najmniej szkód.
                            Nie straszny jej odkurzacz,okrzyki "psik".Jedynie na moje stanowcze i głośne "eeee" reaguje rejteradą pod tapczan.
                            Dostała też od doktora międzynarodową książeczkę zdrówka.
                            Last edited by Pogoniarz; 2006-01-04, 12:37.

Prawie jak Piwo
                            SZCZECIN

Comment

• kangurpl
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2002.03
                              • 2660

Drzwi od łazienki masz jak myślę obite płytą pilśniową a bestia ma ostre pazurki.
                              Napisz po ilu dniach zrobi sobie "wyjście" z łazienki
                              A tak na serio łazienka jest za mała, kocisko będzie chciało się wydostać na zewnątrz.
                              Lepszym i sprawdzonym rozwiązaniem (co prawda na jamniku bojowym) jest zamykanie na noc drzwi do sypialni. Zwierzak oczywiście na zewnatrz
                              Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
                              "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• Ahumba
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.05
                                • 9056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl
                                Lepszym i sprawdzonym rozwiązaniem (co prawda na jamniku bojowym) jest zamykanie na noc drzwi do sypialni. Zwierzak oczywiście na zewnatrz
                                Dla moich kotów zamknięte drzwi na klamkę to żadna przeszkoda. Potrafią sobie otwierać.
                                Mojej siostry piesek i kotek natomiast uwielbiają natomiast otwierać lodówkę, wygarniają wszystko z półek i dopiero jest wyżerka...... . Jedynym zabezpieczeniem jest dodatkowa skówka-zasuwka
                                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                                znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

Przetwarzanie...
                                X