Zwierzęta forumowiczów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Lacriferno
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2005.07
    • 783

22 Grudnia 2005 do psiego nieba odszedł mój Atos. Taraz grasuje mi po domu tylko piękna czarna kicia. Swego czasu były jeszcze rybki, ale doszedłem do wniosku, że karą jest dla nich przebywnie w 60-cio litrowym szkle, więc powędrowały do dwukrotnie wiekszego zbiornika u kolegi, a ja myślę o zakupie akwarium min. 150 l.

A oto Atos:
    Attached Files

Comment

• Małażonka
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.03
      • 4602

Piękny pies....
      Last edited by Małażonka; 2006-02-05, 21:31.

Comment

• becik
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🍼🍼
        • 2002.07
        • 14999

brytyjskie kociki od Becikowych

oto Merlin
        Attached Files
        Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• becik
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🍼🍼
          • 2002.07
          • 14999

a oto Dragon
          Attached Files
          Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• Bombadil13
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2005.05
            • 2479

Becik! One są sliczne
            Uwielbiam te koty. Kiedyś mieszkał ze mną brytyjski kot dwukolorowy. Jakież to było mądre stworzenie. Ale te niebieskie... Ach! Cudne
            Poszukuję

Comment

• Małażonka
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.03
              • 4602

Merlin liliowy, a Dragon niebieski - czy odwrotnie?
              Rozumiem, że tylko jeden z nich fotografowany był świetle fleszy...

Comment

• Cyrkonia
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2001.10
                • 1936

one chyba obydwa niebieskie :-)

kurde....... ponad rok temu miała ze mną właśnie zamieszkać śliczna niebieska brytyjka - AQUA ......... ale baba była głupia i twierdziła że woli sprzedać kota komuś z Warszawki bo podobno miała większą kontrolę nad nowymi właścicelami kotki (czytaj: upilnuje że po miesiącu od odebrania, kotka zostanie (została) wysterylizowana)

AQUA nie mieszka ze mną, ale za to mam szurniętego kocura Bregulca... :-)
                Przez tego Białego Drania ostatnio o mało nie wykorkowałam w nocy. Znalazł sobie nową zabawę - siedzi na spłuczce w łazience i dla zabawy spuszcza wodę. I teraz muszę na noc zakręcać zawory żeby mnie Drań nie straszył.
                www.stat-gra.pl

Comment

• Małażonka
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.03
                  • 4602

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cyrkonia
                  one chyba obydwa niebieskie :-)(...)
                  A nieprawda
                  Wiem z pewnych źródeł, że jeden jest niebieski, a drugi liliowy

PS. Chyba będę się musiała wprosić i zobaczyć je na "żywca"...
                  Last edited by Małażonka; 2006-02-08, 08:23.

Comment

• Shlangbaum
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    • 2005.03
                    • 5828

Znalazł sobie nową zabawę - siedzi na spłuczce w łazience i dla zabawy spuszcza wodę. I teraz muszę na noc zakręcać zawory żeby mnie Drań nie straszył.
                    Po prostu zamykaj łazienke na noc

Krakowski Konkurs Piw Domowych !

Comment

• Cyrkonia
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2001.10
                      • 1936

Właśnie tak się zastanawiałam, że koty mają głupie określenia kolorów....
                      Moja Aza podobno jest niebieska a dla mnie ona jest poprostu siwa :-)

Psy mają fajniejsze kolorki, jakieś biszkoptowe itp. :-)
                      www.stat-gra.pl

Comment

• Cyrkonia
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2001.10
                        • 1936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shlangbaum
                        Po prostu zamykaj łazienke na noc
                        Nie mogę, w łazience stoi kuweta....
                        www.stat-gra.pl

Comment

• Pogoniarz
                          † 1971-2015 Piwosz w Raju
                          • 2003.02
                          • 7971

Nie mogę, w łazience stoi kuweta....
                          Trzeba ją przestawić My przestawiamy małej michy i kuwetkę do różnych pomieszczeń,w zależności od pory dnia i nocy.Diabełek rośnie w zastraszającym tempie i potrafimy ją znaleźć w bardzo ciekawych miejscach

Prawie jak Piwo
                          SZCZECIN

Comment

• YouPeter
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.05
                            • 2379

Przez tego Białego Drania ostatnio o mało nie wykorkowałam w nocy. Znalazł sobie nową zabawę - siedzi na spłuczce w łazience i dla zabawy spuszcza wodę.
                            Najlepszym sposobem będzie nauczyć kotka załatwiać sprawę do kibelka i problem z kuwetą w łazience zniknie. Ehh i jeszcze po sobie wodę spuści, taki kot to skarb
                            Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• Cyrkonia
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2001.10
                              • 1936

Kupując Białego Drania dostałam umowę a do niej załącznik ze standardem rasy oraz poradnik jak nauczyć kota załatwiania się właśnie do kibelka. Jak dorwę w pracy skaner to wrzucę ten poradnik.
                              Póki co nie próbowałam nauczyć Bregulca załatwiania się do sedesu bo korzystanie z tych samych "urządzeń" razem z kotem jakoś mi nie pasuje :-)

Przestawienie kuwety raczej nie wchodzi w grę. Początkowo stała niestety w kuchni ale mi to przeszkadzało. Dlatego została postawiona w łazience. Do ewentualnego kolejnego przestawienia musiałabym wziąć pod uwagę pokoje, a ten pomysł to już kompletnie mi nie odpowiada. Najbliższa planowana zmiana to jedynie zakup i montaż "drzwiczek dla wychodzących psów" w drzwiach do łazienki, bo czasami zapominam zostawić otwarte drzwi. Na szczęście jak dotąd kotki w tym czasie nie narozrabiały :-) no i muszę jeszcze nowy transporterek sprawić sierściuchom, bo Brego w normalnym to się nie mieści...
                              www.stat-gra.pl

Comment

• Bombadil13
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2005.05
                                • 2479

mam szurniętego kocura Bregulca... :-)
                                ...Znalazł sobie nową zabawę - siedzi na spłuczce w łazience i dla zabawy spuszcza wodę. ...
                                A tam zaraz szurnietego. Jak dla mnie super zabawa. Jakbym był kotem to tez bym się tak noca bawił A co? Ty sobie smacznie śpisz, a On sie nudzi biedak
                                Poszukuję

Comment

Przetwarzanie...
                                X