Nasza koti znowu zrobiła furorę w poczekalni w oczekiwaniu do doktora weterynarii(słowa Westy)Wszyscy byli zachwyceni jej urodą;szkoda ,że nie wiedzą jaka to chuliganka Teraz zacząłem jej szukać i okazało się ,że śpi na górnej półce monitorka łod kompa .(stamtąd tylko myk przez telewizor i już kwiatek zagrożony
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
Comment
-
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Nie mogę sie oprzec, żeby nie zamieścic zdjęcia kochanej Fretki w tej kociej galerii. Akurat na tym zdjęciu jest w trakcie deseru: wcina dywan. Nie mam pojęcia dlaczego. Zachowuje się czasem, jakbyśmy ją głodzili.
I uprzedzam: ona jest szylkretowa a nie "brązowa inaczej".Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LacrifernoA tu coś na dowód, że czarne koty mają pociąg do czarnego piwa. Ostatnimi czasy jest to ulubiona zabawka mojej kici, wprost uwielbia maltretować to pudełko.
a Azucha-siwucha to czasami zlizuje tylko pianę z pszeniczniaków....
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LacrifernoA tu coś na dowód, że czarne koty mają pociąg do czarnego piwa. Ostatnimi czasy jest to ulubiona zabawka mojej kici, wprost uwielbia maltretować to pudełko.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaA Elza kończy dzisiaj pierwszy rok swojego życia!!!!
Wyrosła nam panna, choć w środku pozostała takim samym małym i słodkim kociakiem, jakiego dziewięć miesięcy temu przynieśliśmy do domu....
Nasza właśnie przyleciała do mnie i "ciamka mnie" i "depta" i wtula się we mnie.Słodziusie to, choć te jej pazurki ... . Mimo wszystko to kochane koti ;będąc w pracy często tęsknię za tą chuliganką
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
No, a nasze dziewczyny (jak przystało na BIGB-owe koty) muszą coś kolekcjonować:
- Elza, niewinnie, kolekcjonuje sobie patyczki do uszu (ma już dwa własne opakowania i żąda cały czas więcej i więcej )
- Fantasia, bardziej browarowo się z nami związała, bo kolekcjonuje..... kapsle. Nieważnym, co prawda jest, jaki to kapsel, ważnym jest aby był jej i tylko jej!!!
Comment
-
Comment