Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyA oto Ale, nasz nowa domowniczka"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNo, a ja kolejną noc nie dosypiam.
Ja rozumiem, dziewczyny, ruje itp.
Ale dwie na raz
Jedna śpiewa, druga kracze.....
Jak ja nie lubię marcaLast edited by Pogoniarz; 2006-03-22, 10:12.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WestaI wystawia koci tyłeczek do... Pogoniarza. Tłumaczę jej że to nie ten gatunek, ale patrzy na mnie z niedowierzaniem i gulgocze.
Koti kokietuje mnie niebywale,śpiewa,wdzięczy się,wykonuje dziwne akrobacje na podłodze,łazi za mną krok w krok.
To idzie przetrzymać,ale najgorsze jest to,że w spokoju nie można napić się piwa,a to już jest skandal
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Na szczęście moja kotka jest wysterylizowana i mam z tym spokój.A męczyłem sie długo.I to o wiele bardziej niż wy.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumTo przyjedź Pogoniarz w feralny czas do Krakowa Dziewczyny sobie odpoczną od Ciebie a Ty z kolegami odpoczniesz sobie od natrętnej kotki przy Smoczej Głowie
Nasza ma pierwszą rujkę i jak ją przejdzie też chcemy ją wysterylizować.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
ja trochę z innej beczki...
właśnie dotarło do mnie (dosłownie - pismo ze Spółdzielni o obowiązkach właścicieli psów i w przenośni - stopniał śnieg), że następnym razem nie wezmę pod dach żadnego zwierzaka. trawniki, w centrum miasta chodniki obsrane kupa w kupę. nagle zrozumiałem, że to JEST PROBLEM. niby mam to urządznie do zbierania ...tentego, ale ani razu nie skorzystałem. jakoś obiad zawsze stawał mi w gardle jak sobie pomyślałem o tym.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyMoja kotka zajadała się ostatnio kotletem... sojowym. A dotychczas sprawiała wrażenie bardzo wybrednej - tylko wołowina...
Comment
-
-
Wy to macie problemy.Moja kotka żre prawie szystko co dostanie.Lub upoluje.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment