z największym szacunkiem dla tego gatunku, ale dzisiejszej nocy o godz. 3.00 marzyłam, żeby powystrzelać wszystkie DARCIUCHY z mojego osiedla rozumiem instynkty, ale czy naprawdę CAłE osiedle musi o tym wiedziec?.......
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Pijemy dzisiaj : Pogoniarz duuużo piwa, a ja wino , bo mi lepiej w głowę wchodzi. Nasze słodkie maleństwo idzie jutro na zabieg. Biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw zdecydowaliśmy się ją wysterylizować. Przykro nam szalenie,ale to chyba najlepsze wyjście. Tak naprawdę nie ma decyzji jednoznacznie dobrych lub jednoznacznie złych w tym wypadku. Przykro nam tak jakoś.....
Z drugiej strony męczyła się z rujkami od początku wiosny. My ciągle niedospani. Tabletki na dłuższą metę bardzo szkodzą, więc....
Ale nie była to łatwa decyzja. Nie możemy sobie jakoś znaleźć dzisiaj miejsca.
Pijemy dzisiaj : Pogoniarz duuużo piwa, a ja wino , bo mi lepiej w głowę wchodzi. Nasze słodkie maleństwo idzie jutro na zabieg. Biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw zdecydowaliśmy się ją wysterylizować. Przykro nam szalenie,ale to chyba najlepsze wyjście. Tak naprawdę nie ma decyzji jednoznacznie dobrych lub jednoznacznie złych w tym wypadku. Przykro nam tak jakoś.....
Z drugiej strony męczyła się z rujkami od początku wiosny. My ciągle niedospani. Tabletki na dłuższą metę bardzo szkodzą, więc....
Ale nie była to łatwa decyzja. Nie możemy sobie jakoś znaleźć dzisiaj miejsca.
Kurcze doskonale Was rozumiem, bardzo chciałabym mieć jakiegoś Mruczka, ale ciągle zastanawia mnie ta kwestia, na którą teraz się zdecydowaliście... Niby tak trzeba, ale coś w środku gryzie... ciężka sprawa...
Kurcze doskonale Was rozumiem, bardzo chciałabym mieć jakiegoś Mruczka, ale ciągle zastanawia mnie ta kwestia, na którą teraz się zdecydowaliście... Niby tak trzeba, ale coś w środku gryzie... ciężka sprawa...
Adoptuj więc Mruczka który ma to już za sobą. Poszukaj na www.miau.pl
Spokojnie - zadbajcie tylko, by zaraz po zabiegu nie skakała. Gdyby obniżyła się jej temperatura - okryjcie kocykiem. Nie wiem jakie będzie miała cięcie - standartowe, czy tzw. krótkie (1-1,5 cm). Niebieska mojej Mamy sterylizowana była krótkim cięciem - zaraz po zabiegu czuła się doskonale, najgorszy dla niej był pierwszy dzień po zabiegu, ale od drugiego czuła sie z powrotem świetnie. Tylko kubraczek stanowczo jej przeszkadzał. Dziś - miesiąc po zabiegu, trzeba dokładnie zajrzeć pod kota by zobaczyć, że futerko tam jest nieco krótsze. Trzymam jutro kciuki za Waszą koteczkę - wszystko będzie dobrze, napewno!
Dzięki za słowa wsparcia dla wszystkich Na pewno potrzebne są nam dzisiaj. Damy znać jak będzie jutro. Mamy nadzieję, że dobrze. Małażonko mocno trzymaj kciuki o 14 30 jak tylko będziesz mogła.
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
No to doczekaliśmy się piwa z Zatora.
Blg 18
A: 6, 5%
Inne popierdułki w stylu dodatków "płatki drzewa amburany" na ecie.
Na całe szczęśćie drzewo amburany nie przeszkadza mi w odbiorze tego piwa.
Ładny, świeży zapach czekoladowo-kawowy.
Barwa...
Comment