Mój pies został dziś uśpiony. Jestem po stypie, strasznie mi smutno. Ci, którzy go poznali, wiedzą, że jest nad kim płakać Dobrze, że byłam przy tym, jakbym nie była, czułabym się jak zdrajca, jak nieczuła maszyna. Pusto teraz w domu....
Też przeżyłam coś takiego...
Jak znam życie, takie rozwiązanie było najlepsze.
Dziwne będzie Cię kiedyś znowu odwiedzić i nie będzie już "szczekającego" Negro.
No neistety, ok. 16 dostał już jakiegoś wstrząsu, sparaliżowało go, potem już nawet nie reagował oczami ani na dotyk nosa, tylko dyszał Szukam jakichś fotek, żeby zamieścić pamiątkowo na forum....
To przykre. Taka niestety kolej rzeczy. Pamiętam jak będąc już starym baranem nie mogłem się pogodzić z zejściem chomików i kanarka.
Mój pies żyje co prawda, ale i tak go nie widuję - to także było przykre
Dzisiaj nasza koti odpaliła sobie telewizor wskakując na niego,potem położyła się na podłodze i zaczęła oglądać bajkę o jakiś smokach. Uśmialiśmy się z tego naszego głupolka .Teraz ma ochotę napisać ze mną,ale czuję,ze nikt by nie skumał jej przesłania .
Teraz Gryzelda vel Cykoria będzie miała raj.Na dwa tygodnie przenosimy się pilnować inwentarza-składajacego się z dwóch kotek i jednego dużego psa.Będzie niezły meksyk
Po raz kolejny mam podejście do zamieszczenia zwierzaków Kot Fretka (vel Fredzia) i pies Kala.
Attached Files
Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Nie czepiać się Monitory obrócić I tak się cieszę, że udało mi się zdjęcie pomniejszyć
Comment