Zwierzęta forumowiczów

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Westa
    Jak tylko czas i obowiązki pozwalają siedzimy sobie latem na naszej dzialeczce w cieniu sosen brzóz, świerczków itp popijajac chłodne noteckie ( moje ostatnio ulubione).Nasz kot jest tam chyba najszczęśliwszy w swiecie.Trochę baliśmy się z poczatku czy nie pójdzie sobie własną drogą ( jak to kot) ale trzyma sie nas jak psiaczek.Ostatnio zadebiutowała w roli łowcy myszy. Do tej pory były tylko muchy.Pękalismy ze smiechu bo sieroctwo złowilo myszkę, której następnie sie wystraszylo chyba. (pisku myszy). W ogóle jest taką wychuchaną sierotką. W nocy koty miejscowe ja leją a ona nic. Pańcia musi leciec na ratunek. I zabierać kotka do domu
    Ma swoja ulubioną różowa maskotke. Często budzę sie rano z tą maskotka przed nosem.
    Z tą myszką to nie tak do końca,widziałem całą akcję od początku.Przyczaiła się,złapała,pobawiła się trochę,przyniosła ją mi pod nogi,ta zaczęła piszczeć(chyba się mnie przestraszyła bardziej niźli naszej małej ),kotka się zdziwiła i przestraszyła tego pisku i dała jej normalnie czmychnąć pod wycinane przeze mnie gałęzie."Modliła" się tam z godzinę,ale niestety myszka dała drapaka.
    Przedwczoraj nasza koti wcinała z nami lody(czy to jest normalne zachowanie u kotków?)
    Na działce poznała młodą "panią" York i zaprzyjaźniły się od razu.Była to przyjaźń od pierwszego wejrzenia;gdy sąsiadka odchodziła z odwiedzin nasza podbiegła do pieska i dały sobie po buziaku
    Last edited by Pogoniarz; 2006-07-24, 15:42.

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Comment

• iron
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2002.08
      • 6717

Z tymi lodami to nie przesadzajcie - koty zasadniczo nie powinny jeść nic w czym jest cukier - pożywka dla wszelkich świństw mogących się zagnieździć w przewodzie pokarmowym kota. Tak samo trzeba uważać, by nie jadły nic w czym jest sól - rozwala im nerki, które u kota są bardzo wrażliwym organem.
      No to się pomądralowałem
      bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
      Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
      Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• huanghua
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2005.10
        • 1910

Przedstawiam Wam naszego nowego domownika - Kapselka
        Click image for larger version

Name:	DSCF0029.JPG
Views:	1
Size:	53,5 KB
ID:	2021217

Tu wersja Diablo

Click image for larger version

Name:	DSCF0030.JPG
Views:	1
Size:	49,4 KB
ID:	2021218
        W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)

Comment

• iron
          • 2002.08
          • 6717

No przecie mówiłem, że z Niego niezły Lucifer
          bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
          Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
          Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Westa
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2005.06
            • 99

Prześliczny!!!!

Comment

• Pogoniarz
              † 1971-2015 Piwosz w Raju
              • 2003.02
              • 7971

Oj widać będzie koci "bandyta"

Prawie jak Piwo
              SZCZECIN

Comment

• kot_z_cheshire
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2005.11
                • 2201

Jest prześliczny i ma charakterek
                Witaj Kapselek
                Młode koty mają adhd, niestety.
                Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
                Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
                Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.

Comment

• Cyrkonia
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2001.10
                  • 1936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
                  Apecjalnie dla Arta, Jego faworyta w akcji: (w romantycznym, zamglonym ujęciu)
                  Jakże ona słodko mruży do naszego Ad'min-a oczko
                  Miałam okazję w końcu poznać tego kosmitę :-)
                  Całkiem poprawie się zachowywała u mnie i chyba nawet jej się spodobało.
                  Rośnij zdrowo paszczurko
                  www.stat-gra.pl

Comment

• kiszot
                    🍼🍼
                    • 2001.08
                    • 8108

Byłem w zdrojach u wód razem z moją Norą.Przyznam sie,że niektóre wody mineralne nijak nie chciały przejść mi przez gardło.O dziwo Nora piła wszystkie jak leci.Byłem naprawdę pełen podziwu bo niektórych naprawdę nie dało się pić.Zresztą nazwa Naftusia mówi sama za siebie.
                    Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
                    1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
                    Mein Schlesierland, mein Heimatland,
                    So von Natur, Natur in alter Weise,
                    Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
                    Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• Maggyk
                      Szara Adminiscjencja
                      🍼
                      • 2004.05
                      • 5617

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
                      Byłem w zdrojach u wód razem z moją Norą.Przyznam sie,że niektóre wody mineralne nijak nie chciały przejść mi przez gardło.O dziwo Nora piła wszystkie jak leci.Byłem naprawdę pełen podziwu bo niektórych naprawdę nie dało się pić.Zresztą nazwa Naftusia mówi sama za siebie.
                      Mojej suczce też smakuje ta woda, która najmocniej śmierdzi. Widać psie baby tak mają. Łatwiej je może wtedy jakiś pies po zapachu odnaleźć
                      Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                      Piwo domowe -
                      Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                      PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Małażonka
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.03
                        • 4602

I stało się...
                        Elza, ulubienica Arta, stała się wreszcie International Championem!!!! Jesteśmy z niej bardzo, bardzo dumni. Dodatkowym powodem do dumy jest zdobycie przez narzeczonego Elzy tytułu drugiego najpiękniejszego kota wystawy!!!
                        Księżniczka mężnie zniosła wystawę, a u Cyrkonii odezwał się u niej instynkt łowiecki... Cudnie było o piątej rano siedzieć na parapecie i podziwiać ptasią pobudkę...

Cyrkonia, dziękujemy Ci bardzo za gościnę, wspieranie nas na wystawie, przepyszne Lasagne, spacer po Starym Mieście, wizytację olsztyńskich miejsc rozpusty Jesteś małą wielką kobietą!!! Dzięki bardzo!

Comment

• Maggyk
                          Szara Adminiscjencja
                          🍼
                          • 2004.05
                          • 5617

I stało się...
                          Elza, ulubienica Arta, stała się wreszcie International Championem!!!! Jesteśmy z niej bardzo, bardzo dumni. Dodatkowym powodem do dumy jest zdobycie przez narzeczonego Elzy tytułu drugiego najpiękniejszego kota wystawy!!!
                          Księżniczka mężnie zniosła wystawę, a u Cyrkonii odezwał się u niej instynkt łowiecki... Cudnie było o piątej rano siedzieć na parapecie i podziwiać ptasią pobudkę...

Cyrkonia, dziękujemy Ci bardzo za gościnę, wspieranie nas na wystawie, przepyszne Lasagne, spacer po Starym Mieście, wizytację olsztyńskich miejsc rozpusty Jesteś małą wielką kobietą!!! Dzięki bardzo!
                          Gratulacje, ale czemu tu się dziwić skoro na krwi admina wyhodowana
                          Piwo domowe -

Reklama w BROWARZE

Comment

• Małażonka
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.03
                            • 4602

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk
                            Gratulacje, ale czemu tu się dziwić skoro na krwi admina wyhodowana
                            No, w końcu wszyscy sędziowie twierdzą, że to wyjątkowo dobrze wyrośnięta samica
                            Last edited by Małażonka; 2006-08-15, 20:59.

Comment

• Maggyk
                              Szara Adminiscjencja
                              🍼
                              • 2004.05
                              • 5617

No, w końcu wszyscy sędziowie twierdzą, że to wyjątkowo dobrze wyrośnięta samica
                              Spoko fakturkę wysłać pocztą?
                              Piwo domowe -

Reklama w BROWARZE

Comment

• Cyrkonia
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2001.10
                                • 1936

Nie ma za co :-)
                                Odwdzięczycie się trzymając mojego BiałegoDrania na wystawie jakiejś, jeśli zdecyduję się jednak pokazać go światu
                                Pierwsze kroki poczynione - Biały wyczesany i wypudrowany (pranie sobie darowaliśmy) wygląda rzeczywiście lepiej Nawet zbytnio nie był wkurzony i zemścił się wyłącznie na nowej śmierdzącej białej myszcze - wyskubał z niej w nocy wszystkie nitki - jakby skubał kurczaka z piór.... taki z niego miś o małym rozumku
                                www.stat-gra.pl

Comment

Przetwarzanie...
                                X