Cudna morda
Zwierzęta forumowiczów
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GwiazdaTaka słodka była prawie dwa lata temu, jak ją wzięliśmy...
Pierwsza wakacyjna miłość Amika
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaPierwsza wakacyjna miłość Amika"Oszukać diabła, to nie grzech"
Comment
-
-
-
Teraz nasza Cykoria zajmuje się "siostrzyczką"czyli liże ją,za chwilke napadywują się na się ,ganiają po chałupie,by po chwili drzeć koparę o żarełko i przy okazyji uszczelnione okna pozbawiać uszczelnienia
P.S Całe życie z wariatamiLast edited by Pogoniarz; 2006-10-16, 17:28.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzTeraz nasza Cykoria
dobrze że nie Cyrkonia......
Comment
-
-
Te nasze mniejsze szczęście jest nie do zdarcia,to niesamowita przytulaczka kocia.Chodzi za nami, tuli się,liże,włazi na nas,mruczy tak głośno,jakby traktor pracował obok(szczególnie lubi to robić w nocy .)W końcu została nazwana iju miju-bo takie właśnie odgłosy wydaje Aha kotki z podziwu godną konsekwencją przynoszą uszczelki okienne i są z siebie dumne.Mnie trafia szlag,bo muszę działać dalej,ja uszczelnię,kotki wręcz odwrotnie i tak w kółko
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Obiecana fotka Leona z wątku:http://www.browar.biz/forum/showpost...4&postcount=14
(link) http://img113.imageshack.us/img113/5438/dscf0012bo4.jpgW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
-
Hmm...Wiesz, to może ją do wątku o miłości na wieki i od pierwszego spojrzenia? Chociaż może jeszcze być za wczesnieMłode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Jakis czas po śniaiadanku, na które była pyszna jajecznica wchodzę do nieuprzątnietej jeszcze kuchni i widzę nasze Iju - Miju, siedzące sobie centralnie, tyłeczkiem kocim w patelni na kuchence. (wyłączonej oczywiście).Widok przezabawny,niezłe byłoby z niej danko
Comment
-
Comment