Nie zapomnę jak się w dzieciństwie rozczytywałam w książkach Clive Staples Lewisa z serii o Narni (np. "Lew, Czarownica i Stara Szafa", "Książę Kaspian" -ja i dzieciaki z sąsiedztwa za tym szaleliśmy, a ksiażki wędrowały z rąk do rąk) , to było coś jak obecny Harry Potter, ale heh.. to już przeszłość...
My, a fantasy, fantastyka i science fiction
Collapse
X
-
Ja polecam stronę też z grafikami http://www.artfan.net/Polakom gratulujemy Brackiego
Gdy rozum śpi budzą się demony
Comment
-
-
Last edited by adam16; 2005-01-30, 20:20.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
I jeszcze jedna galeria: Galeria Grafiki FantastycznejBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArturŁBardzo lubię jedną pracę Siudmaka - barbarzyńcę trzymającego odciętą głowę.Kojarzysz Adam?Przedni obraz.
Osobiście wolę inne prace Siudmaka.
A tak na marginesie - ta twarz może się wydać Wam znajoma http://vioka.t35.com/siudmak/w_siudmak_10.htmlBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Ja czekałem na Ahaję, aż będą wszystkie części. Teraz już mam wszystko i czeka na swoją kolej. Nie lubię czytać książki, a potem rok czekać na następną część. Z tego samego powodu jeszcze nie tknąłem ostatnich dwóch książek Sapkowskiego, dopiero jak wyjdzie ostatnia, to wezmę się za czytanie.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkNie lubię czytać książki, a potem rok czekać na następną część. Z tego samego powodu jeszcze nie tknąłem ostatnich dwóch książek Sapkowskiego, dopiero jak wyjdzie ostatnia, to wezmę się za czytanie.
Comment
-
-
Skorzystam z tego tematu i może ktoś mi coś doradzi. Chciałbym sprawić sobie coś do czytania, a po głowie chodzą mi 2 rzeczy: Cykl Jacka Piekary (Sługa Boży, Młot na czarownice, Miecz aniołów) i Trylogia Gartha Nix'a (Sabriel, Lirael, Abhorsen). Pewnie skończy się tak, że kupię i to i to, ale może pomożecie mi wybrać, co najpierw. Wszelkie sugestie mile widziane.BIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
O książkach od innej strony nieco...
Od trochę innej mańki teraz.Za fatalny i wołający o pomstę do nieba zwyczaj uznaję pisanie książek "pod" gry komputerowe - patrz książka "Udręka" Raya i Valerie Vallese nawiązująca do Tormenta czy książki związane z serią Baldur's Gate.Te pozycje przeczytałem(tak,wstyd mi dziś,ale może warto było wzbogacić się o doświadczenie) z obowiązku fana gier na których zostały oparte. Kompletna żenada.Nie czytałem książek odwołujących się w tematyce do Starcrafta,Warcrafta i Diablo (a takowe wyszły...),ale przypuszczam na bazie moich doświadczeń,że dno i pięć metrów mułu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkNie lubię czytać książki, a potem rok czekać na następną część. Z tego samego powodu jeszcze nie tknąłem ostatnich dwóch książek Sapkowskiego, dopiero jak wyjdzie ostatnia, to wezmę się za czytanie.
Ale generlnie jast to wkurzajace bo siadając po ponad roku to kolejnej części zapomina się trochę szczegółów. Tak na dobrą sprawę to wcześniejsze części powinno się przeczytać jeszcze raz.Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
Comment