Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74
My, a fantasy, fantastyka i science fiction
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sloniatkoAle generlnie jast to wkurzajace bo siadając po ponad roku to kolejnej części zapomina się trochę szczegółów. Tak na dobrą sprawę to wcześniejsze części powinno się przeczytać jeszcze raz.
Comment
-
-
Radio Rivendell
http://www.radiorivendell.com/ .To adres radia internetowego.Polecam,gdyż jest tam grana muzyka z filmów i gier o tematyce fantasy i science fiction.Naprawdę miłe dla ucha dla osób,które lubią takie klimaty.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArturŁSłyszałem,że warto zabrać się za twórczość p.Pilipiuka.Czy dobrze słyszałem?Jeśli tak - to co przeczytać?Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Do Pilipiuka podchodziłem jak pies do jeża, a potem... myślę o pożądnych gumofilcach, o zacierze na śliwowicę, który stoi i czeka na temp., o ciepłym waciaczku, smaku Perły... W "Kuzynkach" jest o domowym ważeniu piwa, Jakub znowóż oprócz totalnego alkoholizmu i menelstwa (wrodzonego lub z lenistwa ) jest wielbicielem piwa jako takiego - polecam - sam czytam na okrągło.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
A tak na marginesie - ta twarz może się wydać Wam znajoma [URL=http://vioka.t35.com/siudmak/w_siudmak_10.html]
Faktycznie znajona
Wiwat Jakub WędrowyczZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Sięgaj, ja jak tylko wczoraj napisałem, po zaprawieniu dwu warek też sięgłem i pod własne ciemne jeden tomik wykończyłemfANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Tam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga...
Temat jest o fantasy, to nie wypada zapomnieć, że w tv znów nadają "Wiedźmina", który jest tak przeobłędny, że już bardziej nie można Dziwne, że Oscara nie dostał
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkTam sięgaj, gdzie wzrok nie sięga...
Temat jest o fantasy, to nie wypada zapomnieć, że w tv znów nadają "Wiedźmina", który jest tak przeobłędny, że już bardziej nie można Dziwne, że Oscara nie dostał
Piwo czyni każdą czynność przyjemniejszą
Comment
-
-
Bo oni, to wogóle się nie znają. Gdzie tam "Władcy" do naszego "Wiedźmina". Taka plejada gwiazd, tyle gołych cycków, tyle efektów specjalnych...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkBo oni, to wogóle się nie znają. Gdzie tam "Władcy" do naszego "Wiedźmina". Taka plejada gwiazd, tyle gołych cycków, tyle efektów specjalnych...
Ktosik: "Co Wy (Gerald i Jaskier) tu robicie"
Gerald: "Ja jak zwykle coś zatłukę .... "bla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatNo i te przeobłędne dialogi w stylu
Ktosik: "Co Wy (Gerald i Jaskier) tu robicie"
Gerald: "Ja jak zwykle coś zatłukę .... "
Comment
-
Comment