Nie mogę się powstrzymać - muszę spytać:
A jak się ten smak ma do smaku piwa?
Tak, że już za chwileczkę, już za momencik otworzymy pewną buteleczkę ze złotym napojem i dzień ten okaże się dniem udanym: dobra kawa, dobra czekolada i (miejmy nadzieję) dobre piwo
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
Tak, że już za chwileczkę, już za momencik otworzymy pewną buteleczkę ze złotym napojem i dzień ten okaże się dniem udanym: dobra kawa, dobra czekolada i (miejmy nadzieję) dobre piwo
Patrząc na stopkę Małejżonki to brakuje BIGBie jeszcze tylko noclegów, i mogliby Irony rejestrować gospodarstwo agroturystyczne . Chyba pierwsze w Warszawie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter_1000
Patrząc na stopkę Małejżonki to brakuje BIGBie jeszcze tylko noclegów, i mogliby Irony rejestrować gospodarstwo agroturystyczne . Chyba pierwsze w Warszawie
I tu się mylisz, bo noclegi mają w ofercie i to już od lat Co więcej, i wycieczki dla gości organizują, do okolicznych browarów (mimo, że konkurencja), i po muzeach. Po prostu full wypas.
Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2005-02-22, 06:41.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Witam. Pozwolicie, że powrócę do tematu ekspresu do kawy. Niestety w kwestii górnictwa niewiele mam do powiedzenia. W lutym chciałbym kupić ekspres z młynkiem. W grę wchodzą dwa ekspresy do kawy: Saeco Syntia Cappuccino i DeLonghj E SAM 5500W. Spory wydatek więc nie chciałbym popełnić gafy. Czy ktoś z Was może powiedzieć coś na ten temat?
Ostatnia zmiana dokonana przez ART; 2012-01-27, 15:31.
Powód: ciachlink
Polecam Krups EA 8025, mam go już prawie 3 lata i jak na razie niezawodny
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Mam taką Syntię od listopada 2010.
Dwa razy byłem w serwisie, oba ćwiczenia na gwarancji, tyle, że do serwisu mam 25 km w korkach, pracują 8-16 i czeka się dwa tygodnie .
Poza tym nie mam zastrzeżeń, kawa jest bardzo smaczna, a codziennie rano warkot młynka budzi małżonkę . Wkurza ją też "strzykanie" maszyny podczas czyszczenia .
Aha, używam ekspresu w zasadzie w domu tylko ja, piję kawę "jak charakter" (czarna, gorzka ), więc ten dynks do mleka generalnie stoi i się kurzy...
Majowe szlajanie się po Dolnym Śląsku oczywiście obfitowało w wizyty w browarach już znanych, jak i dla mnie nowych. Z tym w Obornikach był pewien problem gdyż w "internetach" nie było żadnego kontaktu do właścicieli. Jechać "w ciemno" nie lubię, jednak przecież na...
Comment