Słuchajta! Przed chwilą odbyłam telefoniczną rozmowę z Moderatusią. I ... dowiedziałam się, że w pracy odcięto Ją od internetu. A więc można broić spokojnie jeszcze parę godzinek - powodzenia!
Ja niestety wymiękam - nadmiar pracy w pracy żąda ode mnie dokładniejszego zajęcia się sprawami zawodowymi. Liczę jednak na Was - mam nadzieję, że mnie nie zawiedziecie!
Jeśli mogę się wtrącić.
Obecna odzież wierzchnia zwana kurtką tak naprawdę jest podpinką i tylko dlatego, że w zamierzchłych czasach wszystkie kurtki zginęły a podpinki zostały, ludność zaczęła nosić same podpinki jako kurtki, a podpinki( zwane wtedy - podpinkami zagnieżdżonymi) do owych podpinek (nazwanych potem dla ułatwienia-kurtkami) robiono z papieru toaletowego lub czasem z celofanu.
Ostatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2005-02-16, 11:08.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Krytykować to jest najłatwiej... Sami poharcujcie - chyba, że się boicie Kota i wysyłacie wazelinę na PW
A masz dla mnie jakąś radę, Wuju Motylanoga
Fakt, coś mało dziś hecy i harcowników, ale może coś z ciśnieniem nie tak A poza tym, co to za radość bez dreszczyku emocji - skoro wiadomo, że Moderatusia zajrzy tu dopiero po pracy i na razie nie ma takiej możliwości, to nie ma napięcia przy pisaniu głupot i ciśnienie siada Brak adrenaliny.
A kawki to faktycznie miłe ptaszory
No wazeliniarze, co żeście tak zamilkli, całkiem mi już monitor wysechł
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Nie bardzo widzę ten pomysł. Wydaje mi się że nie każda podpinka może podpiąć się do internetu a poza tym takie strony tylko uwypuklają problem, a może niektóre podpinki chciałyby zachować anonimowość.
Tak więc proponuję założyć przytułek lub ochronkę dla podpinek.
A ja może nie na temat, ale ostatnio widziałem taką zajebistą promocję Hajnekena
- do czteropaku dawali specjalny nożyk do obcinania nadmiaru słomy wystającej z butów
Normalnie mówię Wam - zajebioza
Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2005-02-16, 12:50.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
Butelka 330 ml, wypita pod koniec czerwca.
Alk. 8%.
Ładna eta z głową kota.
Aromat słodki, wieloowocowy.
W smaku owoce cytrusowe (głównie grejpfrut) i żywica. Dość słodkie.
3,6/5
Ładną, kamionkową butelkę po jubileuszowym piwie z browaru Franz Josef Sailer (zdjęcia można obejrzeć tutaj) wymienię na firmową półlitrową szklankę do piwa.
Nieduży sklep w centrum, który mieści się ok. 120 metrów od ronda Giedroycia ( pomiędzy ulicami Równa i Złota na przeciwko Żabki) ale w swej ofercie zawsze ma ok. 20-25 piw regionalnych (latem więcej) i ok. 10-15 piw zagranicznych (np. Alhambra). Na dzień dzisiejszy można znaleźć między...
Do założenia takiego wątku namówiła mnie Cyrkonia, pisząc tymi słowy:
Bardzo mnie bawią takie teksty jak to dużo na hodowli zarobić można… Nawet na tak dużej hodowli, zarobek jeśli jest w ogóle, to marny strasznie. Odłóżmy zatem emocje na bok i policzmy...
Comment