Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Chciałem zwrócić uwagę PT Wazeliniarzom, że pralka domowej produkcji będzie lepsza od koncernowej i kamień nijak się w niej nie osadzi - w związku z czym własny Calgon będzie zbędny. Co innego W. Zając - będzie miał przy tej pralce zajęcie na grubo ponad 20 lat...
MOim zdaniem nawet jeśli posiada się koncernową pralkę, proszek do prania i ciuchy w niej prane też firmowane przez jakąś sieć potężną to nie powinno się usuwać kamienia z grzałki gdyż jest on jak najbardziej wyrobem domowym. Fakt, że należy dostarczyć słód, tfu proszek, wodę i energię elektryczną, ale sam pordukt jest czysto domowy. Nawet przerwy termiczne sami robimy używając programatora.
Tak więc zawodowym czyścicielom kamienia na grzałce mówię stanowcze 'nie'!!!
Ostatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2005-02-15, 10:14.
Muszę przyznać, że wycięłam Wam dzisiaj niezły numer - miałam jechać wczoraj wieczorem na szkolenie i powrót zaplanowany był na dzisiejszą noc - czyli cały czas zero dostępu do netu (no, chyba, że w desperacji skorzystałabym z telefonu komórkowego) - ale wziełam i nie pojechałam, a co!
Piastując stanowisko MOderatora powinno się przywdziewać regulaminowy strój: Kremplinowa sukienka w kolorze brązowym i do tego marynarka z białym kołnierzem. A nie jakieś dowolne sweterki i bluzeczki
Comment