Czy mogę czuć się zaproszona na kawkę,ktorą sama zaproponowalam?Tak chyba będzie taniej(przynajmniej dla mnie)
Kota nie ma - myszy harcują!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiNo to co stało się z orginalnymi podpinkami?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiWujciu, myślisz że takie zagubione podpinki czują się samotne?
Comment
-
-
Słuchajta! Przed chwilą odbyłam telefoniczną rozmowę z Moderatusią. I ... dowiedziałam się, że w pracy odcięto Ją od internetu. A więc można broić spokojnie jeszcze parę godzinek - powodzenia!
Ja niestety wymiękam - nadmiar pracy w pracy żąda ode mnie dokładniejszego zajęcia się sprawami zawodowymi. Liczę jednak na Was - mam nadzieję, że mnie nie zawiedziecie!
Comment
-
-
Jeśli mogę się wtrącić.
Obecna odzież wierzchnia zwana kurtką tak naprawdę jest podpinką i tylko dlatego, że w zamierzchłych czasach wszystkie kurtki zginęły a podpinki zostały, ludność zaczęła nosić same podpinki jako kurtki, a podpinki( zwane wtedy - podpinkami zagnieżdżonymi) do owych podpinek (nazwanych potem dla ułatwienia-kurtkami) robiono z papieru toaletowego lub czasem z celofanu.Last edited by JAckson; 2005-02-16, 11:08.MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiWujciu, myślisz że takie zagubione podpinki czują się samotne?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumNudno tutajPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pinio74Nuda, nic się nie dzieje, brak akcji...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyTak sądzę - zwłaszcza brak rękawów wpływa destrukcyjnie na ich świadomość. Poza tym jest im zimno, bo nie mają kurtek...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyKrytykować to jest najłatwiej... Sami poharcujcie - chyba, że się boicie Kota i wysyłacie wazelinę na PW
Kruca bomba, rozszyfrowałeś mnie, ale chyba Zythuma, to nie podejrzewasz o takie nieanarchistyczne działaniaBIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyKrytykować to jest najłatwiej... Sami poharcujcie - chyba, że się boicie Kota i wysyłacie wazelinę na PW
Fakt, coś mało dziś hecy i harcowników, ale może coś z ciśnieniem nie tak A poza tym, co to za radość bez dreszczyku emocji - skoro wiadomo, że Moderatusia zajrzy tu dopiero po pracy i na razie nie ma takiej możliwości, to nie ma napięcia przy pisaniu głupot i ciśnienie siada Brak adrenaliny.
A kawki to faktycznie miłe ptaszory
No wazeliniarze, co żeście tak zamilkli, całkiem mi już monitor wysechłbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyMoże trzeba założyć dla nich serwis www.randki.podpinki.pl??
Tak więc proponuję założyć przytułek lub ochronkę dla podpinek.
KOCHAJMY PODPINKI TAK SZYBKO ODCHODZĄ
Comment
-
-
A ja może nie na temat, ale ostatnio widziałem taką zajebistą promocję Hajnekena
- do czteropaku dawali specjalny nożyk do obcinania nadmiaru słomy wystającej z butów
Normalnie mówię Wam - zajebiozaLast edited by iron; 2005-02-16, 12:50.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Jeśli czyjąś kurtkie opuściła podpinka, to dla mnie jest sprawa prosta - BO TO ZŁA PODPINKA BYŁAbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment