Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanek
Jak będę w okolicy to wpadnę
ja też ale widzę że dzisiejsze harcowanie nam nie wyszło Ania była gotowa,ale nie było dla kogo zatańczyć no nic , jutro jeszcze chyba będziemy sami przed powrotem kota
ja też ale widzę że dzisiejsze harcowanie nam nie wyszło Ania była gotowa,ale nie było dla kogo zatańczyć no nic , jutro jeszcze chyba będziemy sami przed powrotem kota
Hehehehe To może dzisiaj jeszcze raz spróbujemy rozpoczać zabawę?? Dzisiaj już na bank mnie nic nie wyciagnie Nie ma bata
ja jak zawsze jestem tylko nie w okolicy Hinterzarten a co do harcowania to czeba będzie chyba powoli kończyć bo giełda w Żywcu się już też skończyła więc koniec naszych harców
ja jak zawsze jestem tylko nie w okolicy Hinterzarten a co do harcowania to czeba będzie chyba powoli kończyć bo giełda w Żywcu się już też skończyła więc koniec naszych harców
Harcować można i z kotem Prawda kocie?? Dasz sie chyba namówić na małą imprezke??
Ostatnia zmiana dokonana przez sibarh; 2005-09-09, 10:44.
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Możemy zrobić to sami, jak swego czasu zachęcał Adam Słodowy.
Na początek proponuję do wyboru harce następujące:
1. Rozmydlanie tematów,
2. Pisanie nieortograficzne,
3. Wycieczki osobiste indywidualne i zbiorowe,
4. Nadużywanie mordek
5. Prowokacje,
6. Inne
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
Butelka 330 ml, wypita pod koniec czerwca.
Alk. 8%.
Ładna eta z głową kota.
Aromat słodki, wieloowocowy.
W smaku owoce cytrusowe (głównie grejpfrut) i żywica. Dość słodkie.
3,6/5
Ładną, kamionkową butelkę po jubileuszowym piwie z browaru Franz Josef Sailer (zdjęcia można obejrzeć tutaj) wymienię na firmową półlitrową szklankę do piwa.
Nieduży sklep w centrum, który mieści się ok. 120 metrów od ronda Giedroycia ( pomiędzy ulicami Równa i Złota na przeciwko Żabki) ale w swej ofercie zawsze ma ok. 20-25 piw regionalnych (latem więcej) i ok. 10-15 piw zagranicznych (np. Alhambra). Na dzień dzisiejszy można znaleźć między...
Do założenia takiego wątku namówiła mnie Cyrkonia, pisząc tymi słowy:
Bardzo mnie bawią takie teksty jak to dużo na hodowli zarobić można… Nawet na tak dużej hodowli, zarobek jeśli jest w ogóle, to marny strasznie. Odłóżmy zatem emocje na bok i policzmy...
Comment