Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
Kota nie ma - myszy harcują!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyI koniecznie ciepłe, przez słomkę. Ja to w ogóle nie rozumiem, jak można pić zimne piwo z kufla. I jeszcze ta pianka
Piana jest po to by powstrzymać ten okropny piwny zapach - szczególnie jeśli piwo jest niepasteryzowane. POnoć są jeszcze browary które nie pasteryzują piwa
Jak wtedy zapewnić powtarzalność smaku i jakości??MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerTak !! Najlepszym piwem jest Malinowy Redds !!!bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerTak !! Najlepszym piwem jest Malinowy Redds !!!Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironByłby najlepszy jakby się nazywał Żywiec albo Lech, a tak jest niepokój, że może pochodzić z jakiegoś małego zapyziałego i syfnego browaru!!!bla bla bla
Comment
-
-
[QUOTE=JAckson]l
Piana jest po to by powstrzymać ten okropny piwny zapach - szczególnie jeśli piwo jest niepasteryzowane. POnoć są jeszcze browary które nie pasteryzują piwa
Jak wtedy zapewnić powtarzalność smaku i jakości??[/QUOTE
Poważnie - jeszcze robią niepasteryzowane
Powinni ich jak najszybciej zamknąć, przecież to oprócz braku powtarzalności smaku i zapachu jest niehigieniczne i odpychające A fe, by się wstydziliOstatnia zmiana dokonana przez iron; 2005-02-09, 14:31.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment