Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Kota nie ma - myszy harcują!
Collapse
X
-
Mimo, że Ciotka Moderatusia już jest na forum, to muszę jednak zabrać głos w tym temacie, bo sobie uświadomiłem, że jeszcze tego nie zrobiłem Na dworze w słońcu - 3 Celslusze (czyli brakuje trzech Celsjuszów, a w cieniu to pewnie i więcej) no i chyba kutwa już czas wychodzić do roboty (gdzie szefa nie ma to i po co się śpieszyć )
Molim was wszystkich krucha i każdego z osobna.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaJAckson, co robisz?
Podejrzewam, że strzelasz byki!
Sprawdzałem tylko czy w tym temacie też działa FCJP
Swoją drogą wyczerpię zapas wodolejstwa na cały miesiącMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonPodejżewam, że ART może w łatwy sposób sprawdzić kto jest kto np. po numerze IP albo coś w tym stylu, więc trzeba uważać
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka
I jeszcze jedno: co to znaczy: "wtkasować"
Ja chcę być wtkasowana! Ja chcę być wtkasowana! Ja chcę być wtkasowana!
Doprawy, Małazonko, zupełnie nie rozumiem, skąd wytrzasnęłaś to słówkoLast edited by Marusia; 2005-02-09, 11:34.
Comment
-
-
rzułf podonrza na fzhutWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggyrzułf podonrza na fzhut
No rozbawiłeś mnie Wujciu, aż musiałem się chować za monitorem w pracy
Tylko chciałem dodać, że nie postawiłeś kropki na końcu zdania - FCJP nieczego nie przeoczyMM961
4:-)
Comment
-
-
Chciałam zademonstrować moje nowe, straszliwe mozliwości manipulowania wypowiedziami - strzeżcie się
Oczywiście solennie zobowiązuję się ich nie nadużywać - ale w końcu Małażonka założyła ten temat, zeby się ze mną podroczyć, więc uważam, że mi też tu wolno sobie na trochę dowcipów pozwolić
Comment
-
Comment