Cze
Jestem nowy na tym forumie. Jestem młody, ciałko mam fajne, bajerka jest, dresik wporzo - pierwsza klasa. Mażę o złotym łańcuhó. Lubie z ziomalami obalać bronxy na osiedlu i przywalić frajerom co to hlajo co innego co my. Wyskakuje taki obżempała i pije jakieś lwufki, czarnkowy, czy inne takie ciehanowy. A CO - LECHA TO NIE ŁASKA. Co on kurna myśli że jest lepszy czy łoryginalny - to my go kurwisyna sztaheto i znów jest spokój na osiedlu i tak ma być.
No to narka, jutro terz cóś skrobne
Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2005-02-09, 14:42.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Cze
Jestem nowy na tym forumie. Jestem młody, ciałko mam fajne, bajerka jest, dresik wporzo - pierwsza klasa. Mażę o złotym łańcuhó. Lubie z ziomalami obalać bronxy na osiedlu i przywalić frajerom co to hlajo co innego co my. Wyskakuje taki obżempała i pije jakieś lwufki, czarnkowy, czy inne takie ciehanowy. A CO - LECHA TO NIE ŁASKA. Co on kurna myśli że jest lepszy czy łoryginalny - to my go kurwisyna sztaheto i znów jest spokój na osiedlu i tak ma być.
No to narka, jutro terz cóś skrobne
Drogi Ironie.
Jesteś tutaj nowy, więc postaraj się dostosować do pewnych zasad, które staramy się przestrzegać na tym forumie.
Chodzi mi o to, że nie pisz 'skrobne' tylko 'napisze', bo to wiesz niektórzy mogą nie zrozumiec.
A poza tym to spoko wodza.
witka dla ziomala z wawki Yours zdrufko tylko zielonym leszkiem
Drogi Ironie.
Jesteś tutaj nowy, więc postaraj się dostosować do pewnych zasad, które staramy się przestrzegać na tym forumie.
Chodzi mi o to, że nie pisz 'skrobne' tylko 'napisze', bo to wiesz niektórzy mogą nie zrozumiec.
A poza tym to spoko wodza.
witka dla ziomala z wawki Yours zdrufko tylko zielonym leszkiem
Dzięks za rady Kalifat, cool z Ciebie men, ziomalu.
Małażonko, na bronxa to cie nie zaprosze, ale może wpadniesz do mnie na melanż, pokarzę ci fotke mojego pindola
Ostatnia zmiana dokonana przez iron; 2005-02-09, 14:59.
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
Butelka 330 ml, wypita pod koniec czerwca.
Alk. 8%.
Ładna eta z głową kota.
Aromat słodki, wieloowocowy.
W smaku owoce cytrusowe (głównie grejpfrut) i żywica. Dość słodkie.
3,6/5
Ładną, kamionkową butelkę po jubileuszowym piwie z browaru Franz Josef Sailer (zdjęcia można obejrzeć tutaj) wymienię na firmową półlitrową szklankę do piwa.
Nieduży sklep w centrum, który mieści się ok. 120 metrów od ronda Giedroycia ( pomiędzy ulicami Równa i Złota na przeciwko Żabki) ale w swej ofercie zawsze ma ok. 20-25 piw regionalnych (latem więcej) i ok. 10-15 piw zagranicznych (np. Alhambra). Na dzień dzisiejszy można znaleźć między...
Do założenia takiego wątku namówiła mnie Cyrkonia, pisząc tymi słowy:
Bardzo mnie bawią takie teksty jak to dużo na hodowli zarobić można… Nawet na tak dużej hodowli, zarobek jeśli jest w ogóle, to marny strasznie. Odłóżmy zatem emocje na bok i policzmy...
Comment