Nawet ma odpowiedni strój
Kota nie ma - myszy harcują!
Collapse
X
-
Cze
Jestem nowy na tym forumie. Jestem młody, ciałko mam fajne, bajerka jest, dresik wporzo - pierwsza klasa. Mażę o złotym łańcuhó. Lubie z ziomalami obalać bronxy na osiedlu i przywalić frajerom co to hlajo co innego co my. Wyskakuje taki obżempała i pije jakieś lwufki, czarnkowy, czy inne takie ciehanowy. A CO - LECHA TO NIE ŁASKA. Co on kurna myśli że jest lepszy czy łoryginalny - to my go kurwisyna sztaheto i znów jest spokój na osiedlu i tak ma być.
No to narka, jutro terz cóś skrobneLast edited by iron; 2005-02-09, 14:42.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironCze
Jestem nowy na tym forumie. Jestem młody, ciałko mam fajne, bajerka jest, dresik wporzo - pierwsza klasa. Mażę o złotym łańcuhó. Lubie z ziomalami obalać bronxy na osiedlu i przywalić frajerom co to hlajo co innego co my. Wyskakuje taki obżempała i pije jakieś lwufki, czarnkowy, czy inne takie ciehanowy. A CO - LECHA TO NIE ŁASKA. Co on kurna myśli że jest lepszy czy łoryginalny - to my go kurwisyna sztaheto i znów jest spokój na osiedlu i tak ma być.
No to narka, jutro terz cóś skrobne
Jesteś tutaj nowy, więc postaraj się dostosować do pewnych zasad, które staramy się przestrzegać na tym forumie.
Chodzi mi o to, że nie pisz 'skrobne' tylko 'napisze', bo to wiesz niektórzy mogą nie zrozumiec.
A poza tym to spoko wodza.
witka dla ziomala z wawki Yours zdrufko tylko zielonym leszkiembla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiSkoro o piwie i bananach mowa, to przecież ogólnie wiadomo że najlepsze jest piwo bananowe z Jabłonowa
Ty frajer, nie czytałeś mojego posta. Lecha pij, jak nie to w ryj.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatDrogi Ironie.
Jesteś tutaj nowy, więc postaraj się dostosować do pewnych zasad, które staramy się przestrzegać na tym forumie.
Chodzi mi o to, że nie pisz 'skrobne' tylko 'napisze', bo to wiesz niektórzy mogą nie zrozumiec.
A poza tym to spoko wodza.
witka dla ziomala z wawki Yours zdrufko tylko zielonym leszkiem
Małażonko, na bronxa to cie nie zaprosze, ale może wpadniesz do mnie na melanż, pokarzę ci fotke mojego pindolaLast edited by iron; 2005-02-09, 14:59.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonA oto moja lista wszechczasów:
1 LEech Puszkowy
(...)
Ja go sobie wyrwe!
Pindola mi nawet pokarze - ja mu za to zdjencie z komóni porzycze!
A złoty łąńcóch masz?Last edited by Małażonka; 2005-02-09, 15:01.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaTe, nie podlizuj się nowemu, dobra?
Ja go sobie wyrwe!
A złoty łąńcóch masz?
Moge Cie powozić nowom bejcom co jom z ziomalami żeśmy se kupiliśmy
Rebus wam zadam?? Wiecie z czego sie piwo składa oprócz cukru??MM961
4:-)
Comment
-
Comment