Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
Kota nie ma - myszy harcują!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumHeja - a co ty hipis jeszcze czy co. Ziomala udajesz a wlosy zapuszczasz, uwaga bo bedzie wjazd pod chate.
Pod chate możesz wjechać tylko sie prendzej z kolesiami z piaskownicy pożegnaj bo troche cie w hawirze nie bedzie potem. I piżame do szpitala pobież odrazuMM961
4:-)
Comment
-
-
w pyte jeżozwierza
czytać nie nadonrzam, tak ście sie rozpisali
muza to jakas zajebista musi być, najlepiej taka coby laski nieźle przy niej fikaly, a najepiej skladaneczki z HotSexSummer, mam już z 15 i impezki sie krecibla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumJa kiedys byl na takim wiejskim koncercie. Mowie wam u nas chlopy to na konkretna muze chodza sie zabawiac a tu jakis radoslaw stolar - niby dwoch a trzech ich bylo jakies afromuszynskie rytmy zapodaje. to i dostal dwa razy w mazak, wyjechalo mu sie z laka i byla zabawa. Alektos zakapowal i zgarneli plot - sztachet nie bylo. Co za granda.
Comment
-
-
Jak ja z chlopakami na dyskoteki klas I-III chodzilismy i takich internetowych napinaczy ganialismy to wy jeszcze wszystkie zeby mieliscie.
Pizame koles sam sobie wyprasuj tylko nie wiem po co jak ci czarny garnitur i lakerki beda potrzebne.
Znam adres na ekologiczne trumny to ci dam - znaj pana.
HotSex samer to jest muza gosciu masz racje. zawsze jakies malolaty sie wyrwieTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
PS. Ktoś mi wyciął treść posta!!! Pewnie Moderatusia...Last edited by Marusia; 2005-02-09, 16:45.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Coś się, Wujciu, strasznie roztyłeś
I nie przeginaj z takimi komentarzami, bo jeszcze mnie Art wytnie za nadużywanie funkcji i ustanowi moderatorem np. Becika, albo może nawet Zythuma, czy też Krzysia i wtedy dopiero będziecie się mieli
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mayWujcio tylko prowokuje
No i postanowiłam go odchudzić, bo trochę przegiął!
Comment
-
-
Niestety, potrafiłam Wujcia odchudzić tylko całkowicie, nie udało się częściowo. Wygląda teraz jak kościotrup, przepraszam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNiestety, potrafiłam Wujcia odchudzić tylko całkowicie, nie udało się częściowo. Wygląda teraz jak kościotrup, przepraszamWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
Comment