Zaraz idę, głowa mi pęka , a po piwo kilkaset metrów...
Kota nie ma - myszy harcują!
Collapse
X
-
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerNo nie wiem ... Przez ten Twój Wielki Post, to się mogłeś narazić bananomistrzom ...
Taaak - fotki podobne, obaj z Warszawy, nazwy dwuczłonowe, ten sam browar Szlachecki ...
Wilk to już teraz z Piaseczna
Zresztą i tak banany rozdaje się po numerze IP...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaDobra, Wrocławianie - macie ciężkie zajęcie przed sobą. Moderatusię jutro należy spić, zabawić tak, by cały wieczór na forum nie zaglądała. Pozostali natomiast niech myślą już teraz jak z tego tematu zrobić jeszcze większy bajzelekMM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyZresztą i tak banany rozdaje się po numerze IP...Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonAle Marusia jest niespijawywiwalna Będzie problem więc. Ale może uda się wsadzić w tramwaj jadący w przeciwnym kierunku niż jej miejsce zamieszkania Z drugiej jednak strony zazwyczaj Marusia tak mnie zgada, że to ja śmigam z buta przez dwa osiedla...
Już porannego Marusinego kaca sobie podarujemy - niech se z rana poogląda co narozrabialiśmyLast edited by Małażonka; 2005-02-10, 14:51.
Comment
-
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNo, dobra - długi wieczorno-nocny spacer też może być.
Już porannego Marusinego kaca sobie podarujemy - niech se z rana poogląda co narozrabialiśmy
Comment
-
-
To najwyższy czas odwrócić (zamienić) rolebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaNie, wystarczy że zachęci Marusię do długiego wieczornego spaceru dnia jutrzejszego.
Po co zmieniać uprawnienia ? Marusia jako "kot" sprawuje się całkiem, całkiem, JAckson jako "mysza" również, więc po co to zmieniać?bla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becika w przypadku adresu dynamicznego?
Zresztą, Beciku, to są sztuczki techniczne; i tak Ci nie pomogą, gdy już zasłużysz na banana... (czego Ci nie życzę, oczywiście)Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatChodzi Ci oczywiście o takie informatyczne ROLE, czyli o UPRAWNIENIA.
To co JAckson teraz będzie kotem, a Marusia myszką ?
PS Przez ten watek dziś nie napisałem nic konstruktywnego w żadnym temacie (prócz tego )MM961
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaDobra, na wszelki wypadek zacznę odzwyczajać się od mięsa. Z czasem okaże się, że taki warzywniak to całkiem fajna sprawaMM961
Comment
-
Comment