Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl
Kota nie ma - myszy harcują!
Collapse
X
-
Na ostatnim spotkaniu wrocławskim padła propozycja, co by za podpadnięcie Adminowi lub Moderatorowi otrzymywało się jednego żółtego banana, któren byłby widoczny obok fotki. Za pięć żółtych bananów otrzymywałoby się jeden czarny. Za pięć czarnych delikwent musiałby złożyć oczyszczającą samokrytykę w temacie specjalnie ku temu założonym w dziale "Przy piwie".Last edited by breslauer; 2005-02-14, 14:13.
Comment
-
-
Ale wtedy, żeby była sprawiedliwość społeczna trzeba by też wprowadzić jakieś oznakowanie dla tych co się podlizali. Na przykład złote kufelki, po pięciu złotych, ciemny, a po pięciu ciemnych należałby im się wpis samopochwalny w specjalnie założonym temacie
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkAle wtedy, żeby była sprawiedliwość społeczna trzeba by też wprowadzić jakieś oznakowanie dla tych co się podlizali. Na przykład złote kufelki, po pięciu złotych, ciemny, a po pięciu ciemnych należałby im się wpis samopochwalny w specjalnie założonym temacie
Lubię kiedy się zieleni
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauer(...) Za pięć czarnych delikwent musiałby złożyć oczyszczającą samokrytykę w temacie specjalnie ku temu założonym w dziale "Przy piwie".
Ja, niżej podpisana, Małażonka, jestem:
1. ZŁOŚLIWA;
2. WREDNA;
3. WSTRĘTNA;
Podjudzam więc Władzę Browaru, bo taki już mój charakter i owa Władza musi to zrozumieć.
Bananów czarnych nie chcę, bo są niesmaczne...
Jako istota już oczyszczona czuję się zbyt święta, więc zaczynam harcować dalej, dalej i dalej....Last edited by Małażonka; 2005-02-14, 14:44.
Comment
-
-
Bury i Arcy - nieźle, nieźle, wazelina aż cieknie, zabrudziliście mi tę bluzeczkę, w której tak pięknie wyglądam
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonTak nie wolno - dla koleżanki fioletowy kabaczek proponuję
Lubię kiedy się zieleni
Comment
-
Comment