Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
Kota nie ma - myszy harcują!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkNawet dwa. Na przyjemność pokrytykowania, to trzeba sobie zasłużyć, a nie ot tak i już... Fe! Niedobra dziewczynka!!!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Małażonka(...)
Ja, niżej podpisana, Małażonka, jestem:
1. ZŁOŚLIWA;
2. WREDNA;
3. WSTRĘTNA;
(...)
A bluzeczkę masz brzydką, Marusiu, a fe - taka pobrudzona - wstydziłabyś się!Last edited by Małażonka; 2005-02-14, 15:07.
Comment
-
-
To stosowaliście wazelinę koncernową???? !!! ???
Przecież wiadomo, że koncernowa się nie nadaje - nie jest odpowiednio śliska...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonA zrobić samemu to nie można?? Domowe Wytwórnie Środków Piorących pewnie mają swoje forum w necieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkCiekawe, czy są też domowe wytwórnie wazeliny?
MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyA jaką masz ładną bluzeczkę Gdzie ją kupiłaś? Mieli takich więcej?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MałażonkaMarusiu! Bądż na baczności. Jako czarna owca - dorzucę sobie jeszcze jescze jedną wstrętną cechę: DONOSICIELSTWO
Arcy planuje zrobić nową, jeszcze lepszą Marusię...
Ale ja i tak wolę naszą obecną Marusię bo jest najlepsza( qur.. wazelina mi kapnęła na do Leszka z sokiem)MM961
4:-)
Comment
-
-
Te, lizusy - po co się podlizujecie? Moderatusia i tak już opuściła forum. To przez Was musiała jechać do pralni... I co, myślicie, że Wam to tak po prostu daruje? I tak macie przechlapane...
Nie to co ja... Lojalnie ostrzegłam przed zakusami na Jej osobowość
Comment
-
Comment