Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Chciałem zwrócić uwagę PT Wazeliniarzom, że pralka domowej produkcji będzie lepsza od koncernowej i kamień nijak się w niej nie osadzi - w związku z czym własny Calgon będzie zbędny. Co innego W. Zając - będzie miał przy tej pralce zajęcie na grubo ponad 20 lat...
MOim zdaniem nawet jeśli posiada się koncernową pralkę, proszek do prania i ciuchy w niej prane też firmowane przez jakąś sieć potężną to nie powinno się usuwać kamienia z grzałki gdyż jest on jak najbardziej wyrobem domowym. Fakt, że należy dostarczyć słód, tfu proszek, wodę i energię elektryczną, ale sam pordukt jest czysto domowy. Nawet przerwy termiczne sami robimy używając programatora.
Tak więc zawodowym czyścicielom kamienia na grzałce mówię stanowcze 'nie'!!!
Ostatnia zmiana dokonana przez JAckson; 2005-02-15, 10:14.
Muszę przyznać, że wycięłam Wam dzisiaj niezły numer - miałam jechać wczoraj wieczorem na szkolenie i powrót zaplanowany był na dzisiejszą noc - czyli cały czas zero dostępu do netu (no, chyba, że w desperacji skorzystałabym z telefonu komórkowego) - ale wziełam i nie pojechałam, a co!
Piastując stanowisko MOderatora powinno się przywdziewać regulaminowy strój: Kremplinowa sukienka w kolorze brązowym i do tego marynarka z białym kołnierzem. A nie jakieś dowolne sweterki i bluzeczki
Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
Butelka 330 ml, wypita pod koniec czerwca.
Alk. 8%.
Ładna eta z głową kota.
Aromat słodki, wieloowocowy.
W smaku owoce cytrusowe (głównie grejpfrut) i żywica. Dość słodkie.
3,6/5
Ładną, kamionkową butelkę po jubileuszowym piwie z browaru Franz Josef Sailer (zdjęcia można obejrzeć tutaj) wymienię na firmową półlitrową szklankę do piwa.
Nieduży sklep w centrum, który mieści się ok. 120 metrów od ronda Giedroycia ( pomiędzy ulicami Równa i Złota na przeciwko Żabki) ale w swej ofercie zawsze ma ok. 20-25 piw regionalnych (latem więcej) i ok. 10-15 piw zagranicznych (np. Alhambra). Na dzień dzisiejszy można znaleźć między...
Do założenia takiego wątku namówiła mnie Cyrkonia, pisząc tymi słowy:
Bardzo mnie bawią takie teksty jak to dużo na hodowli zarobić można… Nawet na tak dużej hodowli, zarobek jeśli jest w ogóle, to marny strasznie. Odłóżmy zatem emocje na bok i policzmy...
Comment