Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy
Chciałem zwrócić uwagę PT Wazeliniarzom, że pralka domowej produkcji będzie lepsza od koncernowej i kamień nijak się w niej nie osadzi - w związku z czym własny Calgon będzie zbędny. Co innego W. Zając - będzie miał przy tej pralce zajęcie na grubo ponad 20 lat...
MOim zdaniem nawet jeśli posiada się koncernową pralkę, proszek do prania i ciuchy w niej prane też firmowane przez jakąś sieć potężną to nie powinno się usuwać kamienia z grzałki gdyż jest on jak najbardziej wyrobem domowym. Fakt, że należy dostarczyć słód, tfu proszek, wodę i energię elektryczną, ale sam pordukt jest czysto domowy. Nawet przerwy termiczne sami robimy używając programatora.
Tak więc zawodowym czyścicielom kamienia na grzałce mówię stanowcze 'nie'!!!
Muszę przyznać, że wycięłam Wam dzisiaj niezły numer - miałam jechać wczoraj wieczorem na szkolenie i powrót zaplanowany był na dzisiejszą noc - czyli cały czas zero dostępu do netu (no, chyba, że w desperacji skorzystałabym z telefonu komórkowego) - ale wziełam i nie pojechałam, a co!
Piastując stanowisko MOderatora powinno się przywdziewać regulaminowy strój: Kremplinowa sukienka w kolorze brązowym i do tego marynarka z białym kołnierzem. A nie jakieś dowolne sweterki i bluzeczki
Comment