wszak winko na kaca najlepsze........rocznik bieżący rzecz jasna
Kota nie ma - myszy harcują!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kamyczek77Trzeba rozruszac towarzystwo z rana.
Może kawki?
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
A ja tak wogóle to chciałem zauważyć że ten temat jest durny i bez sensu. Sam siebie nie rozumiem dlaczego ja się w nim wogóle udzielam. Wszyscy tu piszemy o byle czym tworząc chaos przy którym anarchia Zythuma to składny, zbiurokratyzowany sytem. A nasza Kota i tak ma go (znaczy się temat ten bez sensu a nie system społeczny ani Zythuma) w nosie i wcale się naszymi harcami nie przejmuje.Przemyski Browar Forteczny oraz wędzarnia
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter_1000A ja tak wogóle to chciałem zauważyć że ten temat jest durny i bez sensu. Sam siebie nie rozumiem dlaczego ja się w nim wogóle udzielam. Wszyscy tu piszemy o byle czym tworząc chaos przy którym anarchia Zythuma to składny, zbiurokratyzowany sytem. A nasza Kota i tak ma go (znaczy się temat ten bez sensu a nie system społeczny ani Zythuma) w nosie i wcale się naszymi harcami nie przejmuje.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Kot nie dość, że w pracy nie mial netu, to jeszcze po powrocie do Przytułku okazało się, że internet mi hula świetnie, tylko kable serwera browar.biz zasypało i mogłam sobie wchodzić na forum, ale nie mogłam otwierać żadnych tematów
Padło nawet podejrzenie na Myszy, że mi podeslały jakiegoś hackera na moje IP
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter_1000A ja tak wogóle to chciałem zauważyć że ten temat jest durny i bez sensu. Sam siebie nie rozumiem dlaczego ja się w nim wogóle udzielam. Wszyscy tu piszemy o byle czym tworząc chaos przy którym anarchia Zythuma to składny, zbiurokratyzowany sytem. A nasza Kota i tak ma go (znaczy się temat ten bez sensu a nie system społeczny ani Zythuma) w nosie i wcale się naszymi harcami nie przejmuje.
Rzeczywiście, strasznie durny ten temat...
A co sądzicie o makolągwach i ich wpływie na anarchizację Zythuma?
Acha, bym zapomniał... Moderatusiu, specjalnie na prośbę Zythuma mówię Ci "nie!", cokolwiek to w tej chwili mogłoby oznaczać...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkRzeczywiście, strasznie durny ten temat...
A co sądzicie o makolągwach i ich wpływie na anarchizację Zythuma?MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyA ja Moderatusi mówię 3 x TAK
Dzień bez wazeliny jest dniem straconym
Tak trzymać, Arcy, Bury ma na dzień dobry u mnie banana (Zythum dwa, za podburzanie) a Ty masz u mnie piwo
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonMoje zdanie w tym temacie jest takie: Samiec makolągwy posiada dwa czerwone pasy na piersi oraz czerwone czoło i to może mieć faktycznie jakiś wpływ na omawianą forumojednostkę
Last edited by bury_wilk; 2005-02-17, 08:39.Lubię kiedy się zieleni
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaTak trzymać, Arcy, Bury ma na dzień dobry u mnie banana (Zythum dwa, za podburzanie) a Ty masz u mnie piwo
Lubię kiedy się zieleni
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilkSugerujesz, że Zythum z makolągw preferuje samce? Z drugiej strony samiczki są mniej efektowne, więc nic dziwnego...
Zazwyczaj samce są bardziej atrakcyjne audiowizualnie (w przypadku ptaków). Preferencje Zythuma są mi nie znane. MOże sam się wypowie na ten temat Raczej chodziło mi o kolor.
W sprawie Moderatusi: Ile razy trzeba napisać TAK by zasłużyć na następne piwo??MM961
4:-)
Comment
-
Comment