Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk
Sugerujesz, że Zythum z makolągw preferuje samce? Z drugiej strony samiczki są mniej efektowne, więc nic dziwnego...
W razie czego zawsze może poszukać takiego gatunku gdzie samiczka jest zdecydowanie ładniejsza
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
[...] Padło nawet podejrzenie na Myszy, że mi podeslały jakiegoś hackera na moje IP
To mi podsunęło pewną koncepcję, którą zamierzam sukcesywnie realizować; zacznę od zaraz.
Nie wdając się zanadto w szczegóły techniczne (nudne to i niezrozumiałe dla większości Forumowiczów, a - niestety - zrozumiałe dla Admina): zainstaluję etapami na Browarze całkiem niegroźnego wirusa, który wykona małą dywersję. Mianowicie: podstępnie odbierze Maruśce wszystkie uprawnienia moderatorskie (i przekaże je mnie ), a przy okazji zredajrektuje wszystkie otrzymane przeze mnie banany do (już byłej) Moderatorki... (gdyby ktoś chciał, aby i Jego banany zostały zredajrektowane, to poproszę o PW. W miarę wcześnie, jako że będę musiał zaszyć odpowiednie info w kodzie).
Cały proces zostanie przeprowadzony w kilku etapach: najpierw zainstaluję kompilator w kodzie maszynowym, a potem instrukcje wirusa w języku wysokiego poziomu (coby się skaner antywirusowy nie zorientował); wirus zostanie skompilowany na serwerze i rozpocznie swą wywrotową działalność...
Comment