Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk
Sugerujesz, że Zythum z makolągw preferuje samce? Z drugiej strony samiczki są mniej efektowne, więc nic dziwnego...
W razie czego zawsze może poszukać takiego gatunku gdzie samiczka jest zdecydowanie ładniejsza
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
[...] Padło nawet podejrzenie na Myszy, że mi podeslały jakiegoś hackera na moje IP
To mi podsunęło pewną koncepcję, którą zamierzam sukcesywnie realizować; zacznę od zaraz.
Nie wdając się zanadto w szczegóły techniczne (nudne to i niezrozumiałe dla większości Forumowiczów, a - niestety - zrozumiałe dla Admina): zainstaluję etapami na Browarze całkiem niegroźnego wirusa, który wykona małą dywersję. Mianowicie: podstępnie odbierze Maruśce wszystkie uprawnienia moderatorskie (i przekaże je mnie ), a przy okazji zredajrektuje wszystkie otrzymane przeze mnie banany do (już byłej) Moderatorki... (gdyby ktoś chciał, aby i Jego banany zostały zredajrektowane, to poproszę o PW. W miarę wcześnie, jako że będę musiał zaszyć odpowiednie info w kodzie).
Cały proces zostanie przeprowadzony w kilku etapach: najpierw zainstaluję kompilator w kodzie maszynowym, a potem instrukcje wirusa w języku wysokiego poziomu (coby się skaner antywirusowy nie zorientował); wirus zostanie skompilowany na serwerze i rozpocznie swą wywrotową działalność...
Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
Butelka 330 ml, wypita pod koniec czerwca.
Alk. 8%.
Ładna eta z głową kota.
Aromat słodki, wieloowocowy.
W smaku owoce cytrusowe (głównie grejpfrut) i żywica. Dość słodkie.
3,6/5
Ładną, kamionkową butelkę po jubileuszowym piwie z browaru Franz Josef Sailer (zdjęcia można obejrzeć tutaj) wymienię na firmową półlitrową szklankę do piwa.
Nieduży sklep w centrum, który mieści się ok. 120 metrów od ronda Giedroycia ( pomiędzy ulicami Równa i Złota na przeciwko Żabki) ale w swej ofercie zawsze ma ok. 20-25 piw regionalnych (latem więcej) i ok. 10-15 piw zagranicznych (np. Alhambra). Na dzień dzisiejszy można znaleźć między...
Do założenia takiego wątku namówiła mnie Cyrkonia, pisząc tymi słowy:
Bardzo mnie bawią takie teksty jak to dużo na hodowli zarobić można… Nawet na tak dużej hodowli, zarobek jeśli jest w ogóle, to marny strasznie. Odłóżmy zatem emocje na bok i policzmy...
Comment