może lipki z miodem...............albo z grubego kalibry - ciepły denaturat z rana poproszę
Kota nie ma - myszy harcują!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pieciamoże lipki z miodem...............albo z grubego kalibry - ciepły denaturat z rana poproszęKONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment
-
-
Kota nie ma, a myszy nie harcują? Trzeba chyba zmienić nazwę wątku
A może myszy padły ofiarą KOTa? Czy też zostały zastraszone, ale takie strachliwe to one przecież nie są?Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
-
Chciałem ogłosić,że pierwsze banany zostały zaprezentowane na giełdzie w Krakowie.Nie wiem tylko czemu na moderatusia chciała zrobic z nich serduszko? Może jakieś wspomnienie po banano-walentynkachLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
-
Czy to o naszej Kocie? (za dzisiejsza Wyborcza)
Powrót kotki-wędrowniczki
Kotka Marusia przewędrowała 600 km z Uljanowska, miasta w pd.-wsch. części Rosji, żeby odnaleźć swych właścicieli w Ufie w Baszkirii - informuje w poniedziałek Interfaks-Ukraina.
Właściciele kotki-wędrowniczki, Fahima i Renat Mordanowowie, pracujący na kolei, podczas jednego z postojów znaleźli na peronie kociaka i odtąd zabierali go ze sobą w rozjazdy. W Uljanowsku kotka wyszła na spacer i nie zdążyła wrócić do wagonu. Poszukiwania nie dały rezultatu.
Po dwóch latach do Renata Mordanowa podeszła wychudzona kotka. Właściciel nie od razu rozpoznał swoją ulubienicę, pomogło mu znamię na poduszeczce jej przedniej łapki.
Marusia znowu podróżuje ze swoimi właścicielami, ale panicznie boi się rzek i mostów, na sam ich widok miauczy, drży i przytula się do swych państwa.
Mordanowowie przyznają, że pozostaje dla nich zagadką, jak kotka znalazła drogę do domu i przetrwała dwie surowe nadwołżańskie zimy.
Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
No no, ja tam jestem samodzielna kocica, nie mam żadnych "państwa", a rzek też się nie boję No i melduję, że przebywam obecnie we Wrocławiu, a nie jakimś Uljanowsku. Nie pozbędziecie się mnie
Comment
-
-
bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyHalo, myszy, co się z Wami dzieje? Dawno nie widziałem takiego bezruchu na forum.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment