Czyżby zjawisko zwane browar.biz było uzależniające? Nigdy coprawda nie myślałem w ten sposób o tym ale widzę, że większośc (w tym i ja) już ma zakodowane że skoro odpalamy neta to jednoznaczne jest to z wejściem na naszą ulubioną stronkę (tu była mała wazelinka w kierunku Arta ).
Jak często zaglądasz na browar?
Collapse
X
-
Jako modemowiec staram sie zaglądać jak najrzadziej.
Rachunek telefoniczny oznajmia mi jednak co miesiąc coś zupełnie innego
Comment
-
-
na razie trzeba popracować przede wszystkiem nad zestawem osób spod znaku "Do dziesięciu razy dziennie" - to za rzadko- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jako, że nie mam dostępu do Internetu w domu, to korzystam z niego głównie na uczelni. Nie zawsze jest jednak czas, często wszystkie kompy są zajęte, więc i moja obecność na forum nie jest zbyt częsta. Ale staram się parę razy w tygodniu zajrzeć."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTna razie trzeba popracować przede wszystkiem nad zestawem osób spod znaku "Do dziesięciu razy dziennie" - to za rzadkoLast edited by ArturŁ; 2005-02-15, 14:32.
Comment
-
-
Zagłosowałem na drugą odpowiedź, gdyż śrenio tak mi wychodzi. Gdy jestem w biurze lub domu to minimum zaliczam dwa wejścia na browar.biz w przypadku gdy jestem w terenie to niejednokrodnie nawet raz dziennie ciężko mi jest zajrzeć na forum. Może się to zmieni gdy stanieje dostęp do netu przez komóreczkę .
Comment
-
-
Też po "uśrednieniu" dni biurowych, domowych i wykopowych wychodzi mi coś koło 2x dziennie, zatem tak głosowałem.
Comment
-
Comment