Ile razy w ciągu dnia zdarza Ci się zajrzeć na forum?
Jak często zaglądasz na browar?
Collapse
X
-
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyRzadko zdarza mi się z niego wychodzić
Ja mam browar.biz otwarty non-stop, tylko nie zawsze na nim siedzę, ale jak tylko mogę, to alt+tabem się przenoszę nań w celu odświeżenia strony i wrzucenia tu i ówdzie swoich trzech grosikówComment
-
tiaaaaaaaaaaaaaa perzyznam się, a potem mi w IPN teczkie założą jako nałogowemu browarmaniakowiLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!Comment
-
Opcja o rzadkim wylogowywaniu się dodana. Oczywiście zagłosowałam na niąComment
-
Dodana opcja ma, jak widać, wielu zwolenników. Pierwotna wersja ankiety mogłaby być uznana za próbę socjologicznej manipulacji...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
Related Topics
Collapse
-
Często tak bywa, że od wielu lat przejeżdżamy przez jakieś miasto (szczególnie gdy jest ważnym węzłem kolejowym), korzystamy tylko z dworca i po szybkiej przesiadce podążamy dalej kolejnym pociągiem. Tak właśnie było w przypadku Görlitz, które to miasto wielokrotnie było "bramą...
-
Channel: Niemcy
-
-
Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.
Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...3 Photos-
Channel: Ukraina
2022-02-01, 22:22 -
-
Malutki browarek rzemieślniczy w Tomasovcach działa od 2018 roku. Wieś leży tuż obok miasta Lucenca w południowej Słowacji. Dotarcie na miejsce nie nastręcza trudności, przez miejscową stacje kolejową przejeżdża sporo pociągów. Od stacji idzie się się praktycznie prostą drogą do celu...3 Photos
-
Channel: Słowacja
-
-
Toż to koniec świata ten Izmaił.
Wystarczy spojrzeć na mapę Ukrainy, gdzie na końcu Besarabii, nad Dunajem ( a w sumie to na jego odnodze Kiliji ) połozone jest miasto z bogatą historią, z której jak to często się zdarza w tamtych stronach, nic, albo prawie nic fizycznie się nie...-
Channel: Ukraina
2019-07-14, 18:50 -
-
Częstochowski Krąg Lokalny Towarzystwa Promocji Kultury Piwa BRACTWO PIWNE
zaprasza piwowarki i piwowarów domowych do wzięcia udziału w
XI Częstochowskim Konkursie Piw Domowych Bractwa Piwnego
Termin konkursu będzie zgodny z V Częstochowskim Festiwalem... - Loading...
- Koniec listy.
Comment