kiedyś siedziałam na kompie nawet 15-21 godzin na dobę, więc i net, i Forum były dość często włączone teraz - totalna separacja, muszę się nakombinować, coby choć trochę minut skubnąć, ale muszę się najeździć po mieście... ten odwyk mnie dobija i sprawia , że kolację jem wtedy, kiedy inni kładą się spać (o ile w ogóle jem)... tęsknię za Forum
Jak często zaglądasz na browar?
Collapse
X
-
Ja odwiedzam browar codziennie wieczorem. Chyba, że wyjechałem. Jednak wtedy nadrabiam zaległości organoleptycznie-------------------
Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.
Comment
-
-
Nawiązując do pytania w ankiecie powiem krótko "Jest on tendencyjne"
Poza tym w ogóle nie odzwierciedla stanu tego forum. Bo jak ma zagłosować, ktoś kto wcale się nie loguje a dawno temu się zarejestrował, a przecież takich jest najwięcej !!! Lubo ktoś taki, kto zagląda tu np tylko w poniedziałki ??!!??
A zresztą nie będę głosował na pytanie zadane w ankiecie Jak często zazwyczaj odwiedzasz na forum?.
Nie będę, bo nie rozumiem go. Zbyt skomplikowane,żeby połapać się o co w nim chodzi - FC(Zw)JP*
* FC(Zdań w)JPbla bla bla
Comment
-
-
Podejrzewam, że opcja "prawie nigdy się nie wylogowuję" została już wyczerpana, jeśli chodzi o ilość głosów - w końcu ci, co się nie wylogowują od wczoraj mieli możność nie raz ten temat już widzieć
Comment
-
-
Dość często odwiedzam forum, no prawie codziennie, no może co kilka godzin...w zasadzie to czasem się wylogujęPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Kalifacie...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatBo jak ma zagłosować, ktoś kto wcale się nie loguje a dawno temu się zarejestrował, a przecież takich jest najwięcej !!!.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatPoza tym w ogóle nie odzwierciedla stanu tego forum.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatA zresztą nie będę głosował na pytanie zadane w ankiecie.Nie będę, bo nie rozumiem go.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifat"Jest on tendencyjne"
Mimo wszystko dziękuję za zabranie głosu w dyskusjiLast edited by ArturŁ; 2005-02-10, 16:18.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArturŁIle razy w ciągu dnia zdarza Ci się zajrzeć na forum?
zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Comment