Niniejszym pragnę pożegnać się ze wszystkimi forumowiczami i życzyć im zawsze smacznego . Z dniem dzisiejszym opuszczam forum browar.biz. Bawcie się dobrze!
najwidoczniej definitywnie, gdyż Autor niniejszego wątku uznał że dyskryminuję jego osobę wydzielając z działu historycznego poruszane kwestie nazewnictwa miejscowości i firm do nowego tematu -> http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=47521
no cóż drogi Slado, pozostaje mi jedynie przyjąć Twą decyzję do wiadomości.
szkoda, że slado podszedł do tej sprawy tak ambicjonalnie. ART wielu aktywnym forumowiczom potrafił dołożyć "bolączki", które mogły im się nie podobać. Ale w końcu my "Zieloni", pokrywamy tylko 10% kosztów browaru i to jest browar ART-a, a my musimy się z tym pogodzić lub nie, jak slado.
slado, Twoje zdrowie "Leszkiem" ze Żnina
ja powiem tak: slado masz u mnie dobre piwo jak wrócisz
Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Slado nie rób nam tego. Masz piękny dorobek w dyskusjach na forum, a że nie zawsze się z Tobą zgadzałem to inna sprawa. Będzie Ciebie tu brakowało, również mnie!
Przemyśl swoją decyzję i wracaj yu jak najszybciej.
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Szkoda Slado,
Brakować będzie Twojej "duszy technicznej" na forum. Mam nadzieję że zajrzysz, przeczytasz i że odezwiesz się choćby na lukuj@poczta.onet.pl ... tyle jeszcze układów do zbudowania
Pozdrawiam,
A ja nie żałuję. Sladodał mi sie pozanać jako beton dobrze zindoktrynowany w czasach komunistycznych. Artakował nie raz mnie za mojepoglady, nie przyjmował racjonalnych i historycznych argumentów. W związku z tym cieszę się, że atmosfera browaru się o niego oczyściła.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pjenknik
A ja nie żałuję. Sladodał mi sie pozanać jako beton dobrze zindoktrynowany w czasach komunistycznych. Artakował nie raz mnie za mojepoglady, nie przyjmował racjonalnych i historycznych argumentów. W związku z tym cieszę się, że atmosfera browaru się o niego oczyściła.
Kolejny beton polityczny zindoktrynowy przez antykomunistyczną propagandę dla którego najważniejsza jest polityka, a nie samo piwo i rozmowy przy nim.
Mimo swoich róznic politycznych czy poglądów na forum oraz nieraz ostrych starć nie mam żadnych obiekcji do dalszej wymiany poglądów, a tym bardziej do relanego stukniecia sie piwkiem.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)
Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia...
Comment