Drodzy hakerzy komputerowi , mam problem z polskimi znakami piszac cos w internecie (forum czy wyszukiwarki) natomiast piszac w Wordzie czy innym programie w kompie jest Ok Pomocy !!!
Ja też się nie znam, ale jak miałam problem ze znakami, to pisałam w Wordzie. Później kopiowałam i wklejałam. Jest to utrudnienie ale powinno zadziałać.
A ktoś na tym wyjątkowo intelektualnym forum posługuje się jeszcze MSIE? Zróbmy akcję: Forum NIE dla IEksplorera.
Kutwa, wszystkie inne przeglądarki są lepsze. Ja używam stareńkiej Opery 6.23. Stareńkiej, bo ma półtora roku. Ale w porównaniu z MSIE jest jakby z XXIII wieku.
W windowsach czasami pomaga stara informatyczna zasada: należy wyjść i wejść jeszcze raz
Spróbuj zmienić stronę kodową na inną (dowolną), zamknąć IE, uruchomić ponownie IE i zmienić stronę kodową ponownie na Europe Środkową (ISO).
Może pomoże.
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Moim zdaniem najlepiej poprostu tak jak piszę Krzysiu zmienić IE na jakąś inną przeglądarkę. Bo to i mniej kłopotów i wygodniej a przedewszystkim bezpieczniej. Ja polecam Mozillę
Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
Odkąd zmieniłem lapka na nowszego myślałem, że to nie wróci... Na XP mogło się zdarzyć, ale teraz jest podobnie na Win10. B.biz wyświetla się jako niezabezpieczona WWW i tak się odpalała cały czas - z ostrzeżeniem, ale ostatnio i na smarcie i na lapku nie idzie odpalić. Pomogło wyczyszczenie...
Opiszę pokrótce mój problem. Postanowiłem uwarzyć piwo pszeniczne z ekstraktów od browamatora. Kupiłem jeden z gotowych zestawów, który składał się z 5.1 kg pszenicznego ekstraktu słodowego + chmiel, gdzie po uwarzeniu miałem otrzymać brzeczkę BLG 19. No i tutaj zaczyna się problem,...
Jak w temacie, podczas zacierania (moc 1800 W, 30 min. pracy) wyłącza się kociołek. Kociołek nie jest gorący.
Spotkał się ktoś z takim problemem ? jak go rozwiązaliście? Zaznaczam że gwarancja już dawno minęła .
Comment