Drodzy hakerzy komputerowi , mam problem z polskimi znakami piszac cos w internecie (forum czy wyszukiwarki) natomiast piszac w Wordzie czy innym programie w kompie jest Ok Pomocy !!!
Problem z polskimi znakami
Collapse
X
-
W przeglądarce internetowej musisz ustawić właściwą stronę kodową.
Dla IE w "widok" --> 'kodowanie" --> "Europa Środkowa (ISO) " i będzie OkŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
A ktoś na tym wyjątkowo intelektualnym forum posługuje się jeszcze MSIE? Zróbmy akcję: Forum NIE dla IEksplorera.
Kutwa, wszystkie inne przeglądarki są lepsze. Ja używam stareńkiej Opery 6.23. Stareńkiej, bo ma półtora roku. Ale w porównaniu z MSIE jest jakby z XXIII wieku.
Comment
-
-
W windowsach czasami pomaga stara informatyczna zasada: należy wyjść i wejść jeszcze raz
Spróbuj zmienić stronę kodową na inną (dowolną), zamknąć IE, uruchomić ponownie IE i zmienić stronę kodową ponownie na Europe Środkową (ISO).
Może pomoże.Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Moim zdaniem najlepiej poprostu tak jak piszę Krzysiu zmienić IE na jakąś inną przeglądarkę. Bo to i mniej kłopotów i wygodniej a przedewszystkim bezpieczniej. Ja polecam Mozillę
A tu link na zachętę: klikBo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Witam,
Jeśli mozilla, to tylko firefox - uznana przez hackerów za najbezpieczniejszą przeglądarke (http://www.securityfocus.com/printable/columnists/249).
Zresztą, od IE to wszystko jest lepsze.
Korzystając z okazji chciałbym się przywitać- jest to mój pierwszy post, do tej pory tylko czytałem. Cześć wszystkim.
Comment
-
Comment