Wnoszę o nieusuwanie postu arcy'ego, bo większość wie o co chodzi.
ArturŁ powinien nieco się opanować z zamieszczaniem kolejnych ankiet, chyba, że chce być tylko z nimi kojarzony. Mnie poza tym nieco przeszkadza pisanie przez niego pogrubioną czcionką, że niby dobitniej lub głośniej chce coś przekazać.
Jest to w pewnym sensie łamanie zasad forumowego FCJP.
Panowie, ale nie musicie brać udziału w ankietach,każda jest dobrowolna, a niektóre nawet anonimowe.Mnie osobiście jeżeli jakaś ankieta nie odpowiada nie biorę w niej udziału.To że ArturŁ robi same ankiety to jego sprawa,każdy robi to co lubi.Są niektórzy użytkownicy którzy tylko i wyłącznie uczestniczą w temacie Biała lista uczciwych kolekcjonerów i nikomu to nie przeszkadza.
Ewentualnie możemy poprościć ARTa o zrobienie nowego działu "ANKIETY"
No to doczekaliśmy się piwa z Zatora.
Blg 18
A: 6, 5%
Inne popierdułki w stylu dodatków "płatki drzewa amburany" na ecie.
Na całe szczęśćie drzewo amburany nie przeszkadza mi w odbiorze tego piwa.
Ładny, świeży zapach czekoladowo-kawowy.
Barwa...
Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
Jako że browar zmienił nazwę, umieszczam to piwo pod nową, zresztą w przypadku Bielawskiej Wytwórni Napojów też go nie było do tej pory, przynajmiej na forum.
IPA
E: 15, 5º
A: 5, 6 %
Zapach z butelki jak na deklarowany styl zbyt słodowo-owocowy, brak innych urozmaiceń....
Hann. Münden leży w odległości około 25 km na północny-wschód od Kassel. To jeszcze Górna Saksonia ale tuż przy granicy z Hesją. Łatwo tu dojechać często kursującymi pociągami.
Miasteczko nieduże (około 25 tys. mieszkańców) ale pięknie położone w widłach łączących się...
Comment