Browar we Lwówku Śl. - praca

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • fteo
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.05
    • 1139

Browar we Lwówku Śl. - praca

W dzisiejszej GW Browar Śląski we Lwówku Śląskim ogłasza się z wolnym stanowiskiem Asystentki Prezesa Zarządu.
    Ciekawe, czy to znowu tylko formlaność?
    http://lotnictwo.net.pl/
    http://www.flightradar24.com/
    http://www.airshow.sp.mil.pl/
  • solfernus
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.08
    • 1025

Zawsze chciałem pracować w browarze, ale dopóki sam go nie założę to na pewno nikt mnie nie zatrudni
    Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.

Comment

• pieczarek
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2001.06
      • 5011

To poszukiwanie asystentki nadaje się do ustawowego ścigania. Nie można dyskryminować pracownika ze względu na płeć. No chyba, że asystentką może być także mężczyzna.

Comment

• kangurpl
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.03
        • 2660

Czyżbyś pieczarku był zwolennikiem wsadzania kobiet na traktory
        Dyskryminacja dyskryminacją ale zostawmy po kilka zawodów na wyłączność zarówno kobietom jak i facetom.
        Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
        "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• Krzysiu
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2001.02
          • 14936

Kobiety same wlazły na traktory, nikt ich tam siłą nie pchał.

A co do stanowiska asystentki właściciela - propozycja jest z gatunku tych ryzykownych. Człowiek jest dwa razy większy ode mnie, jak przyleje ...

Comment

Related Topics

Collapse

• Niyaki
            [Pytanie] Praca inżynierska
            Niyaki
            Witam serdecznie. Na wstępie napiszę, że zdaję sobie sprawę, że pewnie wybrałem zły dział forum na mój post, ale nie mogłem znaleźć niczego lepszego, co pasowałoby do mojego pytania. Sprawa wygląda tak, że powoli przygotowuje się do pisania pracy inżynierskiej. Temat pracy, to ogólnie Wyróżniki jakości...
            2019-11-06, 19:40
          • dobrepiffko
            PRACA w UK
            dobrepiffko
            Szukam osoby do pracy na stanowisko pomocnik piwowara/second brewer. Doswiadczenie oraz znajomosc j. angielskiego nie wymagana. Obsluga wozka widlowego wskazana. Praca mozliwa od zaraz. Wiecej pod numerem tel. +44 7713642898
            2018-05-02, 17:36
          • darekd
            Praca - Drink Hala, Wrocław
            darekd
            Znany wrocławski sklep poszukuje pracownika na stanowisko sprzedawcy:

Zależy nam na długofalowej współpracy, chętnie zatrudnimy kogoś, kto szuka pracy na stałe.
            Szukamy osób pracowitych i odpowiedzialnych.

Do zadań sprzedawcy należą:

- obsługa
            ...
            2019-06-08, 09:42
          • Nemowski
            Praca w Niemczech
            Nemowski
            Pub Nautibar z wlasnym minibrowarem Scholar Brauerei w miescie uniwersyteckim Gettynga ( 38 tys studentöw ) zatrudni chetnie pracownika z doswiadczeniem w krafcie i gastronomii. Szczegölnie osobe do prowadzenia pubu i pomocy w browarze. Wymagana dobra znajomosc niemieckiego i angielskiego. Dobre zarobki...
            2018-09-11, 07:46
          • Ciechan2018
            PRACA - Browar Ciechan poszukuje Laboranta
            Ciechan2018
            Browar Ciechan, właściciel takich marek jak Ciechan Wyborne czy Ciechan Miodowe - to zakład z ponad 300 letnią tradycją warzenia piwa.
            Obecnie jest jedną z czołowych firm w segmencie browarów regionalnych.

Obecnie poszukujemy:
            Laboranta

Do Twoich zadań będzie...
            2018-08-06, 09:16
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...