To poszukiwanie asystentki nadaje się do ustawowego ścigania. Nie można dyskryminować pracownika ze względu na płeć. No chyba, że asystentką może być także mężczyzna.
Czyżbyś pieczarku był zwolennikiem wsadzania kobiet na traktory
Dyskryminacja dyskryminacją ale zostawmy po kilka zawodów na wyłączność zarówno kobietom jak i facetom.
Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Witam serdecznie. Na wstępie napiszę, że zdaję sobie sprawę, że pewnie wybrałem zły dział forum na mój post, ale nie mogłem znaleźć niczego lepszego, co pasowałoby do mojego pytania. Sprawa wygląda tak, że powoli przygotowuje się do pisania pracy inżynierskiej. Temat pracy, to ogólnie Wyróżniki jakości...
Szukam osoby do pracy na stanowisko pomocnik piwowara/second brewer. Doswiadczenie oraz znajomosc j. angielskiego nie wymagana. Obsluga wozka widlowego wskazana. Praca mozliwa od zaraz. Wiecej pod numerem tel. +44 7713642898
Pub Nautibar z wlasnym minibrowarem Scholar Brauerei w miescie uniwersyteckim Gettynga ( 38 tys studentöw ) zatrudni chetnie pracownika z doswiadczeniem w krafcie i gastronomii. Szczegölnie osobe do prowadzenia pubu i pomocy w browarze. Wymagana dobra znajomosc niemieckiego i angielskiego. Dobre zarobki...
Browar Ciechan, właściciel takich marek jak Ciechan Wyborne czy Ciechan Miodowe - to zakład z ponad 300 letnią tradycją warzenia piwa.
Obecnie jest jedną z czołowych firm w segmencie browarów regionalnych.
Comment