Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
antysiłownia - w obronie naszych piwnych brzuszków
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA mnie bardzo martwi, chłopaki, że tak te swoje brzuchy hodujecie, bo to dobre dla zdrowia nie jest
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyTaaa... każdy powód jest dobry, by uzasadnić swoje lenistwo i rozlazłość.chickkiller :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergieZa parenaście lat to będzie babcia Marusia wnuki bawić, a nie na piwo z chłopakami chodzić
Rozumiem, że to taki komplement zwrotny za te żylaki i słabe serce. No cóż, jakoś przełknę fakt, że wyglądam wg Ciebie na coś koło 45 lat (a łudziłam się, kurde, że nie), ale chciałabym wytknąć pewien błąd w rozumowaniu: żeby za kilkanaście lat bawić wnuki musiałabym już mieć conajmniej kilkuletnie dzieci, a nie mam
Comment
-
-
Wcale nie trzeba bezustannie pakować na siłowni, żeby nie mieć brzuszka. Najważniejszy jest ruch, tzn. chodzenia, bieganie, wchodzenie po schodach, etc. Dobrze jest również coś od czasu do czasu poćwiczyć, ale można to robić w domu. No i ważne jest oczywiście dostosowanie odżywiania do własej przemiany materii.
A co do artykułu, to jest on beznadziejnie prymitywny. Ci badacze nie mają chyba zupełnie pojęcia o metodologii badania. Zauważą jakieś współwystępowanie zjawisk, a potem piszą, że jedno powoduje drugie."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaRozumiem, że to taki komplement zwrotny za te żylaki i słabe serce. No cóż, jakoś przełknę fakt, że wyglądam wg Ciebie na coś koło 45 lat (a łudziłam się, kurde, że nie), ale chciałabym wytknąć pewien błąd w rozumowaniu: żeby za kilkanaście lat bawić wnuki musiałabym już mieć conajmniej kilkuletnie dzieci, a nie mamLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergieA gdzie ja napisałem, że bedziesz bawić własne wnuki, hę?
Cóż, wolałabym, żebyś sprostował moją insynuację a propos wieku, na jaki mnie oceniasz, ale widać się nie myliłam i serio napisałeś. Idę się utopić chyba
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaCóż, wolałabym, żebyś sprostował moją insynuację a propos wieku, na jaki mnie oceniasz, ale widać się nie myliłam i serio napisałeś. Idę się utopić chybaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaCóż, wolałabym, żebyś sprostował moją insynuację a propos wieku, na jaki mnie oceniasz, ale widać się nie myliłam i serio napisałeś. Idę się utopić chyba
- Twoja fotka w avatarze sugeruje wiek no powiedzmy balzakowski
- fakt, że na giełdzie krakowskiej co drugi facet pytał się ciagle "Gdzie jest Marusia?", świadczy o wieku silnie poborowym (tak w przedziale 10 - 25 lat)
- fakt, że moje zainteresowanie Twoją osbą sprowadzało się jedynie do przyjemności spoglądania na Ciebie świadczy, że jesteś w wieku niebezpiecznym (a ja nade wszystko unikam kłopotów za wszelką cenę) świadczy, że musisz być w wieku 14 - 16 lat
Zadowolona z rewizji moich poglądów?Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
-
Nie chodzę na siłownię bo wystarczająco napocę się w pracy. A pocić się i jeszcze za to płacić... bez sensu. Co do otyłości to jest na to bardzo prosty sposób: wystarczy unikać cukru i mąki a nie unikać tłuszczów zwłaszcza zwierzęcych. Testuję ten sposób od pięciu lat i jestem bardzo zadowolony - schudłem osiem kilo.www.collections.pl
Forum Kolekcjonerów Rzeczy Najróżniejszych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika P-OsetNie chodzę na siłownię bo wystarczająco napocę się w pracy. A pocić się i jeszcze za to płacić... bez sensu. Co do otyłości to jest na to bardzo prosty sposób: wystarczy unikać cukru i mąki a nie unikać tłuszczów zwłaszcza zwierzęcych. Testuję ten sposób od pięciu lat i jestem bardzo zadowolony - schudłem osiem kilo.Last edited by ergie; 2005-02-25, 21:50.Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
Comment
-
Comment