Podziękowania dla YouPetera

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jasiu_piwosz
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.12
    • 620

Podziękowania dla YouPetera

Wielkie dzięki YouPeter za błyskotliwą i wyczerpującą odpowiedż na moje pytanie. Doskonale dobry pomysł na powiększanie ilości postów.
  • YouPeter
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.05
    • 2379

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jasiu_piwosz
    Wielkie dzięki YouPeter za błyskotliwą i wyczerpującą odpowiedż na moje pytanie. Doskonale dobry pomysł na powiększanie ilości postów.
    Czy podanie linka do tematu, w którym jest juz prowadzona dyskusja na dany temat jest twoim zdaniem nabijaniem postów ?
    Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.

Comment

• arcy
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2002.07
      • 7538

Nie sądzę.

Nabijaniem postów jest moja wypowiedź

Comment

• JAckson
        Pułkownik Chmielowy Ekspert
        🍼🍼
        • 2004.05
        • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
        Nie sądzę.

Nabijaniem postów jest moja wypowiedź

Arcy uważaj, bo kiedyś te nabite posty się zemszczą i nabiją Ciebie Czego Ci oczywiście nie życzę
        MM961
        4:-)

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
          Domaniewek, Starego Browarnika 2, Browar Jabeerwocky
          dadek
          Duuużo wody w rzece Utracie upłynęło nim Browar Jabeerwocky wreszcie podjął produkcję piwa. Różne czynniki wpłynęły na to opóźnienie, generalnie są one znane ludziom z piwnej branży, więc nie będę się nimi tu zajmował. W każdym razie dużym zaskoczeniem było dla mnie gdy we wrześniu...
          2022-09-22, 23:52
        • dadek
          Czechy, Praha-Hostivař, U továren 31, Rodinný pivovar Vik
          dadek
          Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
          2022-01-15, 03:06
        • dadek
          Nieczajna 32, Browar Nieczajna
          dadek
          13.05.2021 będąc w Poznaniu zabrałem się do Nieczajnej z Jankiem Szałą, który warzy tu kontraktowo. Inaczej czekał by mnie 5 kilometrowy spacer ze stacji PKP Wargowo. Teren gdzie znajduje się browar leży kawałek od wsi i na pierwszy rzut oka budzi mieszane uczucia. Betonowe płoty, siatki...
          2021-06-10, 17:23
        • dadek
          Hajnówka, Gajowa 1 a, Browar Markowy (nowy)
          dadek
          Od 10.08.2020 z zacną ekipą w postaci Promila i Docenta wybraliśmy się na kilka dni Podlasie, m.in. do Hajnówki. Można by powiedzieć - NARESZCIE! Bo niesamowicie sympatyczny człowiek jakim jest właściciel i piwowar browaru Markowego czyli Marek Dziubonos, zapraszał nas już wielokrotnie....
          2020-09-06, 01:16
        • dadek
          Olsztyn-Gutkowo, Żurawia 81, Browar Ukiel
          dadek
          Do Gutkowa - kiedyś osobnej wsi, a obecnie najdalej na północny-zachód wysuniętej części Olsztyna, można szybko dojechać pociągami (stacja 600 m od browaru), lub autobusami ZKM 106 i 111 (co prawda dużo dłużej ale do przejścia tylko 250 m).
          Budynek browaru mieści się w przyjemnym,...
          2020-09-02, 03:00
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...