Życie jest jednak piękne

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ergie
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.05
    • 1041

Życie jest jednak piękne

Właśnie listonosz przyniósł mi paczuszkę, a w niej 155 podatawek monachijskich
    Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
    ------------------------------------------------------------------
    Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

ty się tak nie ciesz, bo innym zabierzesz limit radości

Comment

• ergie
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.05
      • 1041

Poukładane, posegregowane i moja radość jeszcze wzrosła bo okazało się że wbrew temu czego się spodziewałem tylko 35 podstawek z tych 155 już miałem. A tak swoją drogą dopiero teraz widzę jak wiele mnie czeka roboty z wrzuceniem tego na moją stronkę, która już na 100% zamieni się znacząco
      Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
      ------------------------------------------------------------------
      Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!

Comment

• kalifat
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.10
        • 1168

Rouzmiem, że 120 sztuk znalazło juz swoje miejsce w segregatorach. A co z tymi biednymi 35 dublerami ?
        bla bla bla

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
          Czechy, Rokytňany, Rokytňany-Horní 507 23, Pivovar Anna Kráva
          heckler
          Takie browarki to lubię, cisza spokój, a wokół browaru same pola. Ptaszki śpiewają, gdzieś w oddali kombajn kosi zboże, a my w tak pięknych okolicznościach przyrody sączymy smaczne piweczka, no życie jest piękne .
          Miejscem założenia rodzinnego browaru jest...
          2023-07-25, 15:44
        • heckler
          Czechy, Olomouc-Řepčín, Řepčínská 340/105, Pivovar Twinberg
          heckler
          Twinberg to najnowszy Ołomuniecki browar. Swoją siedzibę ma w cichej i spokojnej dzielnicy Řepčín, przynajmniej tak było w sobotę.
          Na potrzeby browaru i restauracji została zaadoptowana jadalnia pobliskiego zakładu pracy. I tak do dyspozycji gości jest spory taras, oraz podobnej
          ...
          2023-05-16, 14:37
        • heckler
          Cieszyn, Katowicka 136, Browar - Karczma Pod Czarnym Kogutem
          heckler
          Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
          Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,
          ...
          2023-03-22, 16:08
        • heckler
          Czechy, Krnov, Říční okruh 123/10, Minibrowar Arogant
          heckler
          Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
          2023-09-12, 07:52
        • heckler
          Czechy, Višňové, Višňové 148, Zmolský pivovar
          heckler
          Višňové, to malownicza wioska położona jakieś 20 km na północ od Znojma. Na skraju tejże wioski w jednym z prywatnych domów powstał rodzinny -Zmolský pivovar.
          Na początku działali jako kontraktowiec, a od kwietnia 2023 roku warzą na swoim sprzęcie.
          Na szczęście ulica przy...
          2024-06-25, 08:09
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...