Wesołych wesołych Krzysiu.
Wesołych Świąt / Życzenia świąteczne - wielkanocne
Collapse
X
-
Wesołych Świąt / Życzenia świąteczne - wielkanocne
Tagi: brak
-
-
To szkoda , z kim bedę toczył tak zacięte dyskusje ?
Wszystkiego dobrego na święta.
SensorDowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
Wesołych Świąt
Ponieważ za chwilę udaję się na kilkugodzinne szkolenie ze statystycznej analizy danych mogę już nie mieć z Wami kontaktu przed świętami. Dlatego teraz życzę Wam wszystkim zdrowych i wesołych świąt.
Do poczytania po świętach. Myślę że wszyscy będziemy bogatsi o nowe doznania smakowe i nie tylko !
SensorDowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
Wesołych Tobie również.
Rozumiem, że miałeś jakieś specjalne powody, żeby zamieścić te życzenia na Piwo-Konkretnie
Do zobaczenia we wtorek!!
Comment
-
-
Wesołych Świąt Wszystkim Forumowiczom.
PS
Jak się patrzy za okna to się człowiek zastanawia czy to, aby na pewno Wielkanoc.
Czy u Was też pogoda wskazuje bardziej na Boże Narodzenie.
------------------
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
mam nadzieję, że po większym spożyciu naszego ulubionego trunku, nikt z was zamiast jajek nie kupił choinki 8)
pozostaje mi tylko dołączyć się do życzeń!
Wszystkiego najlepszego!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Choinki nie kupiłam, za to sama przybyłam w rodzinne pielesze w formie bałwanka na rowerze
Comment
-
-
"i pierwsze co zrobiłm to zajrzałm na forum" hehe- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Nie wiem, co Ty, Art zrobiłś, ale sądząc po braku smogłsek, to święta zacząłś npewno.
A ja już kończę - patrz - Piwo konkretnie.
Comment
-
-
to tak wyszło specjalnie, jakbyś miała mi za złe że gadam za ciebie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Dołączam się do życzeń. I .......... udanego Prima Aprilis w Lany Poniedziałek!!!!!!!!!!
Comment
-
-
Wesołych Świąt wszystkim użytkownikowm forum. I przede wszystkim - dużo lanego w poniedziałek
Comment
-
Comment