Wszystkiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wesołych Świąt / Życzenia świąteczne - wielkanocne
Collapse
X
-
...............PIIIIIIWNEEEEEEGOOOOOOOOOWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Wesołych Świąt, dużo oraz dużo nowych pozycji w Waszych (Naszych ) zbiorach.
ps
bez kosmatych myśli proszęŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Wiosna, więc przede wszystkim Pogodnych Świąt.Last edited by adam16; 2002-03-28, 11:54.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pogoda na Święta nie zapowiada się najlepiej. I jak to życiu, co nie jest od nas zależne, skończyc się może róznie. Ale niechaj wam wszystkim na Forum, u progu świąt otwierających ciepłą część tego roku, można będzie życzyć otwartych szeroko wrót do wszystkich mordowni świata i do tej ulubionej, schowanej gdzieś na przystanku zapomnianej wąskotorowej kolejki. Knajpy źle wychodzącej na zdjęciach, w niemożliwie podłym odtoczeniu, gdzie jednak miejscowy sikacz smakował najwpspanialej na świecie. Knajpy do której wiedzie najszersza autostrada: "nie szukaj drogi, znajdziesz ją w sercu(...)".
O !!! - i tego wam życzę. I sobie.Last edited by Klosterkeller; 2002-03-28, 11:58.piwo jest lepsze
Comment
-
-
-
Z okazji zbliżających się świąt wszystkim forumowiczom życzę wszystkiego nalepszego. Spokojnych i szczęśliwych świąt. Kurde dość mam już tych standardowych życzeń , słuchajcie nie bardzo wiem co wam życzyć, ale jeśli powiem że chciałbym by każdy z nas miał dużo piwa i znajomych z którymi może je wypić to chyba takie życzenia będą wam odpowiadać.Catalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
Cóż za piękny temat )) Podpisuje się pod życzeniami obiema rękami i nogami Zatem wesołych świąt, mooookrego dyngusa, życia w kolorze piwa i wszystkiego NAJ NAJ NAJ!
PS. Czy ktoś zna jakiś fajny przepis na wielkanocne jajka z piwem?Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!
Comment
-
-
dołączam sie do wielu fajnych i wesołych życzeń ale chciałbym zwrócić uwagę, że te święta to nie tylko jajka, dyngusy, kurczaczki, zajączki .... a zazwyczej tego typu tradycje przyćmiewają to co się stało naprawdę
Chrystus zmartwychwstał
i życzę abyśmy się też znaleźli w tej tajemnicyWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
Comment