Ja sprzedałem swoją malutką żonie i mogę posiedzieć chwilę na forum, a później na piwo
Wesołych Świąt / Życzenia świąteczne - wielkanocne
Collapse
X
-
Ja sobie jadłem i troszki piłem.
No dobrze pede wszystkim jadłem
Przez święta butelkowymi jedynie dwoma piwkami sie degustowałem: Złotym Kurem i Książęcym Tyskim.
Całkiem były smakowite nie powiem.
Jak kto chce to mam po kapslu z tych piwek.
Kto pirwszy na PW ten je ma-najlepiej regiony Wrocka bo inaczej trudno by było je przekazać.Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Z krainy Swiatecznych Osterbockow przede wszsystkim spokoju i radosci zycze.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Ponieważ prawdopodobnie nie pojawię się już przed świętami na forum, składam wszystkim najserdeczniejsze życzenia złocistego, zimnego lagerka na śniadanko, pysznego przeniczniaczka na obiad i czego sobie życzycie na kolacyjkę w dniu Wielkiejnocy i każdym następnym. Do tego dobre żarełko i wreszcie troszkę słoneczka.
Comment
-
-
Yo ja z wrodzonego lenistwa tylko się dołączam do życzeń mojej Małejżonki.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
I wam wszystkim Wesołych Świąt,smacznego jajka,mokrego dyngusa.
Tobie Darek99 i Tobie Ppns też.Symbolicznym jajeczkiem
Ja będę z forum brovarum przez całe święta.Przecież nie można "go" zostawić samegoLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Wpadłem tylko by życzyć Wam Wszyskim Wesołych, Pogodnych i Zdrowych Świąt. Trzymajcie się, szczególnie w dyngusa (lać, może i piwem )Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Na Wielkanoc...
Piwa pienistego
zajączka obfitego
braku bólu głowy
fizycznej odnowy
i takich jak się marzy
w kolekcjach nowych egzemplarzy
Życzonka spod stóp wzgórz GronieLast edited by Czapayew; 2003-04-18, 12:00."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
Comment