Właśnie dotarłem do domu (dlatego piszę z ogonkami) i też Wam wszystkim kochani życzę pijanego i mokrego zajączka i wspaniałych, rodzinnych i magicznych Świąt Wielkanocnych
Zdrowych, pogodnych świąt ....
... teoretycznie Wielkanocnych, dobrej wody na piwo, słodu dostatek i w święconce piwecka życz z pod śiamiuśkich Tater
Siuks
PS. Dylemat świąteczny mam z powodów takich - zdjęcie zrobione dziś o godz. 9.00
Attached Files
Na razie z gotowców ale nadejdzie czasz w którym zagospodaruje 60m2 na małą piwniczkę i instalację :)
Wszystkim browarowiczom życzę Świąt w wiosennym nastroju, piwnego dyngusa i wesołej kompanii zwierzaczków świątecznych tj. kurczaczka, zajączka i baranka.
Wszytkim życzę wesołych, zdrowych, obfitych w smakołyki (nie tylko piwne) i zajączkowe prezanta (nie tylko piwne), Świąt Wielkanocnych. A piękniejszej części forumowego rodzaju ludzkiego dodatkowo życzę mokrego dyngusa (nie koniecznie piwnego).
No to i czas na moje życzenia. Zatem życzę Wam drodzy Forumowicze jak najlepszych, udanych świąt, wesołego jaja, zasobnego w prezenty [piwne oczywiście] zajączka i mokrego dyngusa [wodnego na zewnątrz i piwnego wewnatrz].
Comment