Nie znalazłem takiego tematu a widzę że na forum powstały grupki podtematyczne mające jakieś drugie hobby ( zamki , piłka , speedway ) . Mam nadzieje że i paru napaleńców motoryzacyjnych się znajdzie. Oczywiście nie polecam łączenia tych dwóch hobby w jednym czasie i po spożyciu naszego ulubionego trunku zasiadać w ulubionych maszynach, ale już majsterkując w garażu piwo jest wskazane. Ja jestem posiadaczem dwóch fordów , a co dziwne nie jest to moja ulubiona marka . Jednym jest PROBE a drugim MONDEO. Liczę że wy także podzielicie się informacjami nt swoich bryczek , a może w lecie jakiś zlocik przy jednym i drugim .
przy piwie o samochodach
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_ch... jestem posiadaczem dwóch fordów , a co dziwne nie jest to moja ulubiona marka ....
Dlaczego mężczyźni tak bardzo lubią szybkie, czerwone ferrari?
Bo jest szybkie, bo jest czerwone i nazywa się ferrari. Ponadto znakomicie przedłuża męskość.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekWiadomo, ulubioną marką prawdziwego mężczyzny jest ferrari.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszotCzyli chyba jestem kobietą.Bo jakoś nigdy Ferrari mi nie imponowało.Zawsze bardziej podobały mi sie terenowe wozy.
Z tych bardziej przyziemnych to chciałbym mieć toyote land cruiser.
Comment
-
-
Ja po raz pierwszy zrealizowałem swoje marzenia motoryzacyjne. Chciałem miec Mondeo kombi diesla i mam. Jestem szczęśliwy tym faktem
Comment
-
-
A ja to bym nie pogardził Triumph'em, czy jakimś starym Datsunem (to były piękne wozy) ewentualnie starą Hondą (nazwy modelu nie znam, ale była podobna do lini Datsunów), ale mamy pełnoletnią Mazdę 323 i też ją kochamy, za wygląd, komfort jazdy, w miarę bezproblemowe użytkowanie i za to, że to auto naprawdę ma duszę. JejLast edited by iron; 2005-04-03, 22:20.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Jak to mawiają moi znajomi, z dala omijać auta na F, Fiaty, Fordy i Francuskie.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becikJak to mawiają moi znajomi, z dala omijać auta na F, Fiaty, Fordy i Francuskie.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Citroen DS - u la la... Elegancja Francja. Bardzo lubię też CX. Szkoda tylko, że stare francuzy tak szybko i kompleksowo rdzewieją.
Poza tym Mercedesy z lat siedemdziesiątych. Zwłaszcza takie z pionowym prędkościomierzem, pamiętacie?
A ostatnio mam jazdę na VW Transportera na dziewięć osób, w sam raz na piwne rajdy forumowe. I to auto jest już bardziej w zasięgu od poprzednich. Za rok może będę miał, a przedtem powprawiam się na Nysie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Co do fiatów to się zgodzę, ale reszta OK (no wiadomo, że trafiają się lepsze i gorsze modele ale ogólnie pozytywnie).
Moze i mają ładną linię (zaznaczam że nie dla mnie) ale są zbyt delikatne na polskie drogiGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
wiadomo - minus i minus daje plus- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment