samochód od policji, hehe, jaki gość.
przy piwie o samochodach
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :) -
Niestety, musiałem nieco dołożyć, ale nie żałuję - to dobry samochód. Mieści się w nim wózek elektryczny, a jazda sprawia przyjemność.Comment
-
No i miesiąc temu wybrałem jednak Passata Varianta (B6) 2,0 tdi, ze skrzynią biegów DSG, w wersji Sportline.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Arcy, przyznam, że najbardziej jestem zafascynowany automatyczną skrzynią biegów z dwustopniowym sprzęgłem DSG. Po prostu - rewelacja. Każdy przeciwnik automatów (do których się jeszcze niedawno sam zaliczałem) powinien się czymś takim kulnąć.
Kiszot, wybrana przeze mnie wersja jest dość droga (mocny diesel, skrzynia DSG, no i kombi). No ale u mnie warunkowała to sytuacja zdrowotna. Natomiast VW B6, w wersji sedan, z manualną skrzynią biegów (6-biegową), z końcówki rocznika 2005 (kiedy to weszła wersja B6) kupisz spokojnie w cenie ok. 60 tys. zł.Comment
-
Ja jeździłem właśnie dwulitrowym dieselem tą sześciobiegową manualną. Choć jestem fanem automatu, muszę ją pochwalić, bardzo dobrze się spisywała, zwłaszcza przy wyprzedzaniu. Jechało mi się na tyle dobrze, że Straż Gminna w Kobylnicy skasowała mnie na 4 punty i 100 zł.Ostatnia zmiana dokonana przez arcy; 2007-12-14, 00:14.Comment
-
Ja jeździłem właśnie dwulitrowym dieselem tą sześciobiegową manualną. Choć jestem fanem automatu, muszę ją pochwalić, bardzo dobrze się spisywała, zwłaszcza przy wyprzedzaniu. Jechało mi się na tyle dobrze, że Straż Gminna w Kobylnicy skasowała mnie na 4 punty i 100 zł.
I naprawdę wiem co mówię, choć jeżdzę inną marką.Comment
-
W niektórych przypadkach (to jest drugi narazie) przestałam bawić się w Przechmieliny tylko wypierniczam w kosmosComment
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Normalnie faszyzm, już widzę Marusię w brunatnym mundurkuPewnego dnia zalogujemy się na forum, a tu okaże się była noc długich noży
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.Comment