Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35
Wyświetlenie odpowiedzi
przy piwie o samochodach
Collapse
X
-
Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkA Wyświetlenie odpowiedziCzarny byłby elegancki ale i ten nie wydaje się być zły. Zapytam jeszcze jaki motor? Być może wspominałeś ale gdzieś mi to umknęło.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziZa mały. 1,4 benzyna.
A tak ogólnie: szukałam w necie takiego modelu auta, jakie mam, czyli Skoda Felicia Kombi, rok 2000, 1,6 benzyna - praktycznie nikt takiej nie sprzedaje. Szukałam, bo sami w najbliższym czasie (mam nadzieję) będziemy chcieli wymienić ją na coś nowszego.
Skodzinka wprawdzie świetnie się sprawuje i jest też opcja, że zostanie jako drugie auto. Silnik jest w super stanie - Volkswagena. Zastanawiam się - może po prostu innym właścicielom też się tak dobrze to auto sprawuje, że nie chcą go sprzedawać?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkA Wyświetlenie odpowiedziKumpel ma Tico i sobie chwali a zrobił nim już ok. 200 000 km.
Ogólnie autka Daewoo na polskim rynku dobrze sobie radzą.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziLakier w konfiguratorze nosi nazwę "szary minimal". Czarnych niestety nie mieli.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Generalnie kupuje się samochód na jaki stać albo jaki się chce. Czasy kiedy się kupowało to co na składzie minęły
Poza tym, to z czego się rezygnuje przy zakupie, a co w tym momencie wydaje się że nie jest jakimś wielkim halo, to albo braki wyjdzą w praniu, albo się okaże że przy odsprzedaży jest problem, bo model słabo wyposażony, a wiadomo że w Polsce przy używanych kupuje się model i rocznik, a nie przebieg, wyposażenie czy inne wady/zalety.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zAjkA Wyświetlenie odpowiedziCzarny byłby elegancki ale i ten nie wydaje się być zły.
Nie chciałem srebrnego , a po jasnych metalikach widać że są zakurzone dopiero jak sie jakiś element umyje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alnus Wyświetlenie odpowiedziDaewoo TICO = Suzuki Alto. Jest dopuszczone do ruchu wszędzie.Last edited by zAjkA; 2008-01-07, 11:14.Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alnus Wyświetlenie odpowiedziDaewoo TICO = Suzuki Alto. Jest dopuszczone do ruchu wszędzie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziZależy pod jakim względem. Ja od ponad pół roku mam auto ciemnogranatowe, jak nie świeci słońce wygląda jak czarne. Chyba nie ma bardziej brudzącego koloru, wystarczy żeby jezdnia była wilgotna, na karoserii widać każdą kropkę błotka. A jak próbuję sam go umyć, bez suszenia to zostają zacieki z wody i widać każdą wyschniętą kropelkę.
Nie chciałem srebrnego , a po jasnych metalikach widać że są zakurzone dopiero jak sie jakiś element umyje.
Ja przestałem się przejmować, bo wystarczy, że raz się przejadę 100m szutrem, który prowadzi do mojej posesji i już samochód wygląda jakby nie był myty z tydzień czasu. A po tygodniu to już nie ma różnicy czy był myty tydzień czy miesiąc temu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziA czarny to zawsze czarny, nawet jak brudny.
Wiem co mówię, od dwóch lat jeżdzę srebrnymi...
Comment
-
Comment