Łada?
przy piwie o samochodach
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną
A nawiasem mówiąc, poznajecie markę?
Heheh, sorry spóźniłem się z odpowiedzią, ale wchodziłem przez powiadomienie z poczty i nie widziałem końcowych postów .Last edited by mr-perez; 2007-04-11, 22:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekNajwiększy roczny procentowy wzrost sprzedaży miał miejsce bodaj 3 lata temu dla samochodów Mini. To angielskie autko zanotowało wzrost sprzedaży w wysokości 5000%. W tym lepszym roku sprzedano 5 sztuk.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Od wczoraj jestem posiadaczem (jeszcze nie wiem, czy szczęśliwym) Forda Focusa 1.8 TDI z 1999 roku, w wersji kombi, o obrzydliwym - ni to niebieskim, ni to granatowym - kolorze. Kosztował mnie trochę więcej, niż miałem, a koszty ubezpieczenia zabiły mnie całkowicie.
Może przynajmniej nie będzie się często psuł..."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mluk Wyświetlenie odpowiedzi(...) o obrzydliwym - ni to niebieskim, ni to granatowym - kolorze. Kosztował mnie trochę więcej, niż miałem, a koszty ubezpieczenia zabiły mnie całkowicie.
(...)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziCzemu kupiłeś auto w kolorze, który Ci się nie podoba?"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
Comment