Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot
Wyświetlenie odpowiedzi
przy piwie o samochodach
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziKucyki też "spalają" mniej owsa niż konieLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Moje autko ( silnik 2,2 litra / 145 KM, automat) spala w jezdzie typowo miejskiej (korki, swiatla i predkosc do 50 km/h) okolo 15 litrow na sto km.
Za to na autostradzie schodzi ponizej 7,5 litra na sto.
Dodam tylko, ze paliwo ma 87 oktanow i klima dziala non stop.
A ta "nówka" arcy'ego to bylo fajne autko, ale 15 lat temu.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziA ta "nówka" arcy'ego to bylo fajne autko, ale 15 lat temu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziNiestety, teraz takich nie produkują, więc trzeba było brać piętnastolatka. Zresztą, gdyby nie opór małżonki kupiłbym W123 (minimum 23 lata). A gdybym miał za dużo pieniędzy, wybrałbym W108 (tak ze 40).Last edited by Maggyk; 2007-06-12, 11:56.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
No to gratulacje.
Kurcze jakoś nie zarejestrowałam, by ktoś o tym mówił, pisał, albo Ty taki tajemniczy jesteś, albo ja tak nieuważna.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy Wyświetlenie odpowiedziDziękuję. Jakoś tak się nie chwaliłem.
Daje do myślenia5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
U mnie w firmie też zmiany - szukamy dostawcy aut tzw "floty" teraz testujemy Seaty.
Tydzień temu jeżdziłem Toledo 2,0 TDI Stylance a w tym tygodniu Ibizą 1,4 SportRider.
Powiem szczerze , że byłem zaskoczony in plus .
Zwłaszcza Toledo wypadł baaardzo dobrze. Świetny silnik.
Chociaż trzeba się przyzwyczaić do jego gabarytów rodem z minivanów .
W przyszłym tygodniu dostaniemy do testowania Renault Clio III i GrandScenic .
Ogólnie mówiąc chciałbym aby te testy się nie skończyły , można pojeździć sobie fajnymi ( i mniej fajnymi ) autkami praktycznie za darmo .
A i jeszcze jedno spostrzeżenie - Skoda baardzo podniosła ceny i nie jest już najtańszą marką w grupie VW-Audi.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_ch Wyświetlenie odpowiedziSkoda baardzo podniosła ceny i nie jest już najtańszą marką w grupie VW-Audi.Last edited by jerzy; 2007-06-13, 10:31.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzy Wyświetlenie odpowiedziA co jest, Seat?
Comment
-
-
Co sądzicie o czerwonej, skórzanej tapicerce w samochodzie ? Chciałem kupić takie autko żonie na urodziny. Zastanawiam się tylko nad marką... w grę wchodzi Toyota Celica (2003/04) lub Alfa Romeo 156 po liftingu (2003/04). Najlepiej benzyna z przyzwoitym "kopem".
Wiem, że Alfa siada przy Toyocie, ale ta 156-ka po liftingu bardzo się mnie podoba wizualnie. No i ta piękna tapicera robi wrażenie .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perez Wyświetlenie odpowiedziNo i ta piękna tapicera robi wrażenie .Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kiszot Wyświetlenie odpowiedziWidzisz tapicere,myślisz Widzew.Brrrr
Comment
-
Comment