To jest fakt. Mi trochę szczęka opadła jak dowiedziałem się, że nowy Ford Mustang kosztuje w stanach 35tys dolarów. Co w Polsce za tyle się kupi? Mówię o nówkach. No i standard wyposażenia jest zupełnie inny niż u nas.
przy piwie o samochodach
Collapse
X
-
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziMi trochę szczęka opadła jak dowiedziałem się, że nowy Ford Mustang kosztuje w stanach 35tys dolarów.
Najtańszą wersje (silnik 4 litry V6) można mieć już za 411 $/mc, a najdroższą (silnik 4,6 litra V8) za 684 $/mc. Oczywiście bez żadnej wpłaty wstępnej5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Że tam z ciekawości zapytam, a nowy Dodge Charger?Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedziŻe tam z ciekawości zapytam, a nowy Dodge Charger?
Calkiem ładne autko i świetnie wygląda na ulicach, Magnum również5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Dodge w Polsce nie jest łaskawy tego sprowadzić do normalnej oferty.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
W weekend odwiedził mnie kolega spod Poznania. Pojeździliśmy po okolicy Syreną. Wzbudzała wielkie zaintereowanie i ludzie pozytywnie reagowali. Rocznik 1978, przebieg 26 tys. km. Dziś kolega pojechał, Syrena bez problemu pokonała 600 km w ciągu dwóch dni. Jak Wam się podoba ta bryka? Na wiosnę mam ja wziąć, muszę tylko drugi garaż dla niej zdobyć .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perez Wyświetlenie odpowiedziW weekend odwiedził mnie kolega spod Poznania. Pojeździliśmy po okolicy Syreną. Wzbudzała wielkie zaintereowanie i ludzie pozytywnie reagowali. Rocznik 1978, przebieg 26 tys. km. Dziś kolega pojechał, Syrena bez problemu pokonała 600 km w ciągu dwóch dni. Jak Wam się podoba ta bryka? Na wiosnę mam ja wziąć, muszę tylko drugi garaż dla niej zdobyć .Last edited by adam16; 2007-09-30, 18:46.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Tapicerka oczywiście w kolorze czerwonym , półtora roku przy odrestaurowaniu zeszło. Rozkręcona była do ostatniej śrubki. Pięknie się tym jeździ, cała drży, powyżej 90 km/h raczej się nie porozmawia, człowiek czuje, że jedzie. No i ten zapach z rury... Nie to co teraz te "plastikowe" auta. 120 km/h osiąga bez problemu. Dla młodszych forumowiczów fotka z wnętrza Syreny oraz silnik.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perez Wyświetlenie odpowiedziPięknie się tym jeździ, cała drży, powyżej 90 km/h raczej się nie porozmawia, człowiek czuje, że jedzie. No i ten zapach z rury... Nie to co teraz te "plastikowe" auta. 120 km/h osiąga bez problemu. Dla młodszych forumowiczów fotka z wnętrza Syreny oraz silnik.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Części do niej kosztowały 4,5 tys. Półtora roku roboty, powiedzmy po 3-4 godziny dziennie, do tego cena zakupu auta przed remontem ( stała 12 lat nieużywana w garażu ). Obecnie kolega chce za nią ok 8 tys. , ale Syrena czeka na mnie do wiosny. Niech sobie spokojnie przezimuje u niego w garażu. Ma być jeszcze dołożony pies z kiwającą głową, bagażnik na dach, radio Safari, gałka na biegi z wtopionym samochodzikiem i plastikowe nakładki na wycieraczki. Wszystko oryginalne, z epoki. Oczywiście do użytkowania okazjonalnego będzie przeznaczona. Liczę na mały rabacik koleżeński. Tylko dziś było trzech chętnych, wstępnie zainteresowanych. Wydaje mi się, że nie są to wielkie pieniądze, a frajda z jazdy jest naprawdę spora. Nie spodziewałem się aż takiego poruszenia na ulicach .
Skoro się podoba to jeszce jedna fota, że tak się wyrażę "od tyłu" .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mr-perez Wyświetlenie odpowiedziObecnie kolega chce za nią ok 8 tys.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibi Wyświetlenie odpowiedziJuż rozumiem dlaczego wyprzedajesz kolekcję .
Comment
-
Comment